Beszállítók Csúcstechnikával érkeztek – körkép a Mach-Techről

Csúcstechnikával érkeztek – körkép a Mach-Techről

Pardavi Mariann | 2015.05.13 13:10

Csúcstechnikával érkeztek – körkép a Mach-Techről

Összeállításunkban a rendezvény kiállítóit kérdeztük arról, mivel készültek az Ipar Napjai (Mach-Tech) kiállításra.

Ganczer Gábor, az eseménynek otthont adó Hungexpo vezérigazgatója úgy fogalmazott, a jelen lévő cégek nemcsak egyszerűen kiállítanak, hanem elhozzák a jövő fejlesztéseit, azokat a technikákat, amelyekkel 3-4 év múlva fog dolgozni az ipar. A 382 kiállító cég közül megkérdeztük a Kuka Robotics, az EPL Tech, a Beck & Pollitzer és a Rolatast képviselőjét, mivel készültek a rendezvényre.

Malaczkó Marietta

A Kuka Robotics magával hozta a legnagyobb robotját, ami egy 4700 kilogrammos monstrum, leginkább teherautógyárakban használják, ennek megfelelően hazánkban nem dolgoznak egyetlen ilyen darabbal sem. Malaczkó Marietta elmondta, nálunk leginkább a közepes méretű, sokoldalúan alkalmazható robotok fogynak.

Nagy beruházás egy robot, de hosszú távon megtérül tette hozzá a cég marketingmenedzsere.

Illyés Péter

A székesfehérvári székhelyű EPL Tech Kft. ügyvezetője elmondta, azért jelentek meg, mert ez a legnagyobb magyarországi szemle, ahol gépforgalmazók állíthatnak ki.

Mi csúcstechnikát kínálunk professzionális cégeknek. Ennek megfelelően olyan termékekkel jöttünk ki, amelyek ezt az irányt képviselik. Nemcsak gépeket adunk el, hanem üzleti partnerséget kötünk – fogalmazott Illyés Péter. – Három, általunk forgalmazott márka termékével vonulunk ki: magunkkal hoztuk az Amada, a Timesavers és a Dynoband gépeit is. Az érdeklődők így viszonylag átfogó képet kaphatnak a lézervágás, élhajlítás, cső-, profil- és rúdanyag hajlítás, csiszolás, sorjázás, fiber lézeres jelölés, ellenálláshegesztés legmodernebb gépkínálatáról valamint az Amada legújabb lemeztechnológai szoftveres megoldásairól.

Papp Róbert

Azokkal az ügyfeleinkkel tudunk ezen a rendezvényen találkozni, akikkel az év többi részében egyébként nem. Ezek az alkalmak arra jók, hogy a hangok mögé arcot párosítsunk – mondta el Papp Róbert, a Rolatast Bt. cégvezetője, ahol autóipari gyártók számára német high-tech berendezéseket értékesítenek. – Sokan megtérülő beruházásként tekintenek az Ipar Napjai/Mach-Tech kiállításra. Mi csak szeretnék kellemesen elbeszélgetni a partnereinkkel. Lehet, kifordítva gondolkodunk, de a sikereink azt mutatják, jól csináljuk a dolgunkat.

Domokos Krisztina

Szintén hatalmas standdal jelent meg a Beck & Pollitzer, a százötvenéves múlttal büszkélkedő nemzetközi cég gyártelpítéssel, gépmozgatással foglalkozik. Olyan nagyvállalatok bíztak meg a magyar telephely szakértelmében, mint az AGC, a Suzuki vagy a Denso.

Nem egyszerű az elmúlt százötven évet prezentálni, de egy négynapos kiállítás már ad elegendő lehetőséget erre – mondta el Domokos Krisztina marketingmenedzser.

Kiemelt Partnereink