gépforgalmazás

Automatizált megoldás – Stark Speedy Connect

A nullpontrendszerek gyártásával foglalkozó Roemheld-Stark német cég kifejlesztette legújabb befogóját, a SPEEDY Connectet. Napjaink gyártási és összeszerelési munkáinak több, mint fele helyettesíthető automatizált megoldásokkal. Megfelelő beruházásokkal és felszerelésekkel költségcsökkentés és munkaerő tehermentesítése érhető el.

Skobrák Ferenc, Gimex | 2019.07.12 11:50

Verhetetlen ár-érték arányú gépek a GE-CO-tól

Az ár-érték arány az egyik legfontosabb tényező egy gép kiválasztásánál – véli Csoma András, a CNC Rapid Kft. ügyvezető igazgatója. A vállalat már a nyolcvanas évek óta foglalkozik fémforgácsolással. Fő profiljuk a nagypontosságú forgácsolt alkatrészek és készülékek gyártása. Ebben megbízható partnerük a GE-CO Hungary Kft., mely már évtizedek óta a legfőbb technológiai beszállítója a győri cégnek.

Szabó Fanni | 2018.11.28 05:00

A QP új üzemében a GE-CO gépein készülnek a hengerfejek

A piacvezető gyártók gépeit forgalmazó GE-CO Hungary Kft. és a száz százalékban magyar tulajdonú Qualitativ Production Zrt. partnerkapcsolata már 15 éves múltra tekint vissza. A QP szeptember elején adta át harmadik, legújabb termelőüzemét – a QP3-at – Győrben, melyben a GE-CO robotizált celláján hengerfejeket munkálnak meg a mexikói tulajdonú Nemak Győr Kft.-nek.

Szabó Fanni | 2018.10.05 08:31

Veszélyre figyelmeztet a GE-CO: a kis cégek is érzik a konjunktúrát, fel is hígítják a piacot

Megkerülhetetlen szereplő a CNC- és lemezmegmunkáló központok értékesítésének piacán a GE-CO Hungary Kft., amely a sokoldalú Maxiem 1530-as vízsugaras berendezéssel mutatkozott be az idei Ipar Napjai szakkiállításon. Mint a cég képviselői elmondták, rendkívül biztató, hogy sok fém- és gépipar felé szakorientált diákot köszönthettek az érdeklődők között. Lehet, hogy egy napon ők tehetnek javaslatot főnöküknek arra, hogy kitől és milyen gépet szerezzenek be a precíz ipari megoldásokhoz.

Uzoni Ábel | 2018.06.06 08:38

Nagy a kereslet a magyar gépekre külföldön

Az áruforgalmi export értéke tavaly elérte a 100,581 milliárd eurót, és 8,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, míg az import 11,1 százalékos emelkedéssel 92,499 milliárd euró volt. A 8,082 milliárd euró külkereskedelmi többlet 1,643 milliárd euróval kevesebb lett az előző évinél.

MTI | 2018.03.02 13:05

Rieth Thomas: A mi szektorunkban a legnagyobb érték az idő

Felnőtt korba lépett a fémmegmunkálással, esztergálással, marással, indukciós hőkezeléssel, keménykrómozással foglalkozó Polyax Alkatrészgyártó Kft. és a gépforgalmazó GE-CO Hungary Kft. közötti kapcsolat.

Wurmbrandt András | 2017.10.04 12:31

Három prés harmadával kevesebbért

A SERTEC Auto Structures Hungary Bt. online árverés keretében értékesíti 3 darab Erfurt gyártmányú, PKZZ gyorsprését a piaci értéknél jóval alacsonyabb áron.

Intergavel Kft. | 2017.07.11 10:02

Rieth Thomas: Okos, gondolkodó emberekre lesz szüksége az iparnak

Jövőre lesz húszéves a fém- és lemezmegmunkáló berendezések forgalmazásával foglalkozó Ge-Co Hungary Kft., a budaörsi székhelyű cég 1998 óta értékesíti a piacvezető gyártók CNC megmunkáló központjait és esztergáit. Az értékesítési vezetővel beszélgettünk az autószektor igényeiről.

Pardavi Mariann | 2017.06.02 09:30

Precíziós megmunkálás használt gépekkel

Alkatrészek esztergálásához, marásához, fúrásához, köszörüléshez, darabolásához gépek, felületkezeléséhez berendezések, mérőműszerek és tárolók kedvező áron.

Intergavel Kft. | 2017.06.01 10:00

Jármű- és alkatrészgyártás könnyített feltételekkel

Vásároljon vállalkozásokból kivont, üzemi termelésre továbbra is képes, rendszeresen karbantartott használt berendezéseket gyártási tevékenysége elősegítésére! A hazai online árverési szakértő, az Intergavel által szervezett aukciókon jól bevált gépeket és eszközöket talál a piacinál kedvezőbb áron.

Intergavel Kft. | 2017.05.30 15:23

A robotizáció is szempont a fém- és lemezmegmunkáló gépeket forgalmazó Ge-Co Kft.-nél

Közel 15 éve dolgozik együtt az egyedi gép- és alkatrészgyártással, hengerfej-megmunkálással foglalkozó QP Gépipari és Kereskedelmi Zrt., valamint a gépforgalmazó Ge-Co Hungary Kft. A járműipari beszállító győri cég most egy teljesen automatizált projekt kivitelezésével bízta meg a legnagyobb koreai, japán és amerikai gyártók fém- és lemezmegmunkáló gépeit, központjait értékesítő társaságot.

Wurmbrandt András | 2017.04.25 09:45

Bővítette tatabányai telephelyét az Axiál

A mezőgazdasági gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó Axiál Kft. szerdán adta át tatabányai telephelyének szervizépületét, a beruházás egy négy és fél milliárd forintos fejlesztési program egyik utolsó állomása.

MTI | 2016.12.08 12:11

Asztali adagolóberendezések

Korábbi írásunkban a nagy gyártási volumenre és a speciális iparágakra tervezett adagoló berendezéseinket mutattuk be. Bizonyos esetekben azonban a legjobb megoldás egy alacsony bekerülési áron elérhető, kis helyigényű, könnyen kezelhető berendezés.

Thonauer | 2016.12.07 06:51

Működés közben mutatta be gépeit a Thonauer

Budakeszi telephelyükön tartott nyílt napos rendezvényüket idén is nagy érdeklődés jellemezte. A négynapos szakmai rendezvényen 95 látogatót láttak el a legújabb információkkal, köszöntötték beszállítóik képviselőit is.

2016.09.26 14:40

Kínai vállalatot vett a Dürr

A Mercedes-Benz kecskeméti gyárának fényezőüzemét is felépítő német Dürr kínai vállalatot vásárolt fel annak ellenére, hogy Kínában lassult a növekedés.

Biró Csongor | 2015.10.09 10:41

1 2

Kiemelt Partnereink