Rosenberger

Magyarországi beruházások sorát jelentették be a beszállítók

A járvány ellenére rengeteg autóipari beszállító határozta el 2020-ban, hogy új, akár több tízmilliárd forint értékű beruházásba kezd hazánkban. Áttekintettük, hogy a beszállítók milyen fejlesztésekről tettek ígéreteket az elmúlt egy évben.

Végh Martin | 2021.01.05 16:48

Elkészül augusztusra a német Rosenberger új gyártócsarnoka Nyírbátorban

A tervek szerint augusztus végére elkészül és az ősszel a termelés is elkezdődik az autóipari alkatrészeket gyártó Rosenberger Magyarország Kft. mintegy 3,2 milliárd forintból épülő új nyírbátori üzemcsarnokában. A kormánytámogatást is élvező beruházás bokrétaünnepségét május 31-én tartották a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisvárosban.

MTI | 2017.06.01 09:00

A Rosenberger nyerte a II. Automotive Foci Kupát

A jászárokszállási székhelyű Rosenberger Magyarország Kft. csapata nyerte az elmúlt szombaton megrendezett II. Automotive Kupa Foci Kupát, a legtöbb gólt szerző együttesnek járó serleget pedig a Móron tevékenykedő Benteler Autótechnika Kft. kispályás „válogatottjának” tagjai vehették át. A legjobb kapusként az aranyérmes együttest erősítő Guba Krisztián kapott különdíjat.

autopro.hu | 2017.05.02 15:29

Ez történt a 11. héten a magyar járműiparban

A siker hete: jó évet zárt az Audi itthon és globálisan is, sikernapot tartott a magyar járműipar, magyar buszokat veszünk, tesztelünk, vonatokat is beszerzünk. Jobban teljesít az ipari termelésünk az EU átlagánál, az ekáer viszont megint leállt pár órára.

autopro.hu | 2015.03.13 15:44

1

Kiemelt Partnereink