Melecs

Ezzel a módszerrel választják ki a dolgozókat a Melecsnél

Az elektronikai- és világítástechnikai eszközöket gyártó Melecs győri üzemének HR-vezetőjét, Kiss Gabriellát arra kértük, ossza meg a vállalat módszereit a munkatársak kiválasztásával kapcsolatban.

Pardavi Mariann | 2019.02.27 05:00

5000 euróval támogatta a rászorulókat a győri Melecs

Ötezer euróval támogatta az Első Győri Lions Klub működését az elektronikai-, világítástechnikai eszközöket gyártó Melecs győri üzeme. A jelképes oklevelet Kiss Gabriella HR vezető adta át Döncző Zoltánnak, a kuratórium elnökének és Hatos Hajnalka soros elnöknek.

Szabó Fanni | 2018.11.14 14:49

Kiss Gabriella: Piacképes bérekkel ösztönözhetők a dolgozók

A Melecs győri üzemében bevezettek egy 12%-os béremelésnek beillő termelési pótlékot, amivel a dolgozókat a túlóra vállalására ösztönzik, a kismamáknak egy-, illetve kétműszakos munkarendet alakítottak ki és bizonyos munkakörökben home office kérhető. Az elektronikai-, világítástechnikai eszközöket gyártó Melecs győri üzemének személyügyi vezetőjével beszélgettünk a dolgozók motiválásáról.

Pardavi Mariann | 2018.03.21 08:30

Megalapozta a további növekedés lehetőségét a Melecs Győrben

A következő években akár a jelenlegivel megegyező méretű gyártócsarnokot is építhet az elektronikai-, világítástechnikai eszközöket gyártó Melecs azon a 15 ezer négyzetméteres területen, amelyet a győri ipari parkban található telephelye mellett vásárolt a közelmúltban. Hogy mire alapozták a stratégiai döntést, arról kérdeztük Tóvizi Szilveszter ügyvezetőt.

Wurmbrandt András | 2017.08.10 11:10

Új forrasztógépet üzemelt be a győri Melecs – fotókkal, videóval

Fél év alatt már a második nagyteljesítményű forrasztógépét vásárolta meg a győri Melecs. A nyár végi hullámforrasztó gép telepítése után ezúttal egy speciális szelektív forrasztógépet helyeztek üzembe. A részletekről Stinner Szabolcs mérnökségvezető számolt be.

autopro.hu/P.M. | 2017.03.10 09:30

1

Kiemelt Partnereink