interjú

Gyorsan nő a külföldi munkavállalók száma az autóiparban

Az elmúlt években hatszorosára nőtt a feldolgozóiparban – engedéllyel – dolgozó EU-n kívüli külföldiek száma Magyarországon - derül ki Nógrádi József, a Trenkwalder Recruitment Kft. kereskedelmi és marketing igazgatójának interjújából.

Pörge Béla | 2024.04.05 07:17

Nem csak zöldülni kell, hanem tudatosan flottát építeni

Egyre több az alternatív hajtású autó a céges autók között, de önmagában az elektromos autó még nem lesz jó választás, tudatos döntésnek kell megelőznie az elektrifikációt – véli Horváth Bence, a Business Lease Hungary kereskedelmi igazgatója.

Pörge Béla | 2023.12.06 16:19

Knorr-Bremse: lépést tartunk és növekedésre törekszünk

Bernd Spies, a Knorr-Bremse Igazgatótanácsának Haszongépjármű-rendszerek Ágazatért felelős tagja és Alexander Wagner, a Knorr-Bremse EMEA utópiaci/TruckServices brandjéért felelős alelnöke vázolta fel, hogy a vállalat hogyan tartja a lépést és hogyan törekszik a növekedésre.

autopro.hu | 2023.11.30 07:22

Szenvedélyük a mobilitás

Teljesen biztosra nem lehet menni használt autó vásárlásakor, tökéletes használt autót találni nehéz – Keszthelyi Gábor, a Business Lease Cars & Care üzletágvezetője osztotta meg tapasztalatait az autopro.hu-val.

Pörge Béla | 2023.11.09 07:18

Második autóját tervezi a BME SharkTeam

Az alig egy éve újraszerveződő budapesti csapat bővelkedik a tervekben. A közelgő őszi Techtogether kapcsán Rátki Gergely csapatkapitányt kérdeztük.

Végh Martin | 2023.10.14 16:23

Villámtöltés vagy nagy hatótávolság? Egyet választhatunk!

Nem az egyeduralkodó akkumulátorkémiát kell keresni, és a felhasználás módja szerint kellene differenciálni az akkuk között – véli Dr. Kun Róbert, vegyész, a Természettudományi Kutatóközpont tudományos főmunkatársa, Jedlik Ányos Klaszter elnöke, és a Magyar Akkumulátorszövetség K+F+I munkacsoport vezetője, aki az autopro.hu-nak adott interjút.

Pörge Béla | 2023.10.10 07:18

Átlépett a hibrid korszakba a BME Motorsport

Az idei versenyek voltak az elsők, amikre az őszi Techtogether-ön is induló járműépítő csapat hibrid hajtású autót fejlesztett. Az idei évről és a tervekről a BME Motorsport csapatkapitányával és főmérnökével beszélgettünk.

Végh Martin | 2023.09.30 16:23

1 2 3 4

Kiemelt Partnereink