BPW Hungaria

A szombathelyi mérnökök az országban bárhol megállnák a helyüket

Az agrártermékekkel ma már önállóan kereskedik a szombathelyi BPW-Hungária Kft., és a termékfejlesztési munka is Vas megyében folyik. A tehergépjármű szegmensben is az a cél, hogy ne az anyavállalati fejlesztések befolyásolják kizárólag a bevételeiket.

Beck András | 2019.10.15 09:00

Alvázba szerelt mérlegelő rendszer a BPW-től

A novemberi Agritechnika 2019 kiállításon mutatja be a BPW az Agro Hub mérlegelő rendszerét, amely szállítás, rakodás, szórás, abrakolás és mérlegelés során is teljes átláthatóságot biztosít.

Beck András | 2019.08.09 05:00

Hajtott tengelye miatt kapott elismerést a BPW

25 százalékkal nagyobb vonóerő nedves és nehezen járható talajviszonyok mellett, kisebb vontató járművek is húzhatnak nagyobb terhet: az AGRO Drive hidraulikus hajtott tengelyének fent felsorolt rendszerelőnyeivel a BPW a gazdálkodók és a bérmunka vállalkozók körében azonnal bestseller lett – és megnyerte az agrár ágazat legfontosabb közönségdíját Würzburgban.

autopro.hu/P.M. | 2019.01.17 15:07

A digitalizációval egyre komplexebbé válnak a munkakörök

A nyugat-dunántúli régió gépjárműiparának meghatározó szereplője a BPW-Hungária Kft., a németországi BPW-Bergische Achsen KG. szombathelyi leányvállalata. A vállalat világszerte elismert, vontatott jármű-futóműveket és felfüggesztési rendszereket, valamint agrár-gépipari termékeket gyárt. Novák Tibor, a BPW-Hungária HR vezetője szerint ma már a vezető pozíciókban is elengedhetetlen az informatikai tudás.

Szabó Fanni | 2018.10.03 10:31

Gépészmérnökként kezdett 18 éve, ma már igazgató – interjú a szombathelyi BPW magyar ügyvezetőjével

Mándli Péter karrierje példa lehet minden mérnökhallgató számára: 18 évvel ezelőtt pár éves mérnöki tapasztalattal kezdett dolgozni a nehézgépjárművek futóműveinek, futómű alkatrészeinek gyártásával foglalkozó vállalatnál. Az új ügyvezetővel nemcsak a karrierútjáról beszélgettünk, hanem arról is, hogy a német anyavállalat miért bízza sorozatosan magyar ügyvezetőre a szombathelyi vállalat irányítását.

Pardavi Mariann | 2018.01.31 09:30

A robotok nem veszélyeztetik az audis munkahelyeket - ez történt a 49. héten

Fontos a digitalizáció az Audi Hungaria számára, ám az új robotok beállítása nem jelent veszélyt a munkahelyekre- többek között erről is beszélt Achim Heinfling a négykarikás győri gyár vezetője évértékelőjében a mögöttünk lévő héten. Nézzük, mi történt még!

Wurmbrandt András | 2017.12.11 11:45

Fejlesztőmérnöki pozícióba vár pályakezdőket a szombathelyi BPW

A Techtogether mérnökhallgatói csapatversenyeket a HR-es paradicsoma szófordulattal is leírták már, ami nem áll messze a valóságtól. Ezek a rendezvények abban nyújtanak segítséget, hogy az autóipari vállalatok szakemberei megismerkedhessenek a diploma előtt álló mérnökhallgatókkal. Videós riportunkban a BPW Hungária Kft. HR munkatársát, Léránt Adriennt kérdeztük.

Pardavi Mariann | 2017.12.06 15:33

Belehúznak a szombathelyi beszállítók - ez történt a 41. héten

Világpremierrel készül a hannoveri Agritechnika kiállításra a BPW-Hungária Kft., amely számos új fejlesztést visz az eseményre. Közben egy másik szombathelyi cég, az LuK Savaria egy újabb gyártócsarnok építését tervezi. Sorba rendeztük az elmúlt hét eseményeit.

Wurmbrandt András | 2017.10.16 11:30

Világpremierrel készül a szombathelyi BPW az Agritechnicára

A BPW-Hungária Kft. számos új fejlesztést, a mezőgazdasági járművek és gépek futóműveivel kapcsolatos megoldást mutat be a hannoveri Agritechnicán. Ennek apropóján beszélgettünk a cég új ügyvezető igazgatójával, Mándli Péterrel és a társaság mezőgazdasági divíziójának értékesítési vezetőjével, Csánk Péterrel.

Wurmbrandt András | 2017.10.11 12:20

Mándli Péter: évente 3-4 milliárd forintot költ új gépekre a BPW

A gyártási technológia folyamatos fejlesztésével, a hatékonyság javításával szeretné növelni termelését a nehézgépjárművek futóműveinek, futómű alkatrészeinek gyártásával foglalkozó szombathelyi BPW Hungária Kft., amely a német BPW csoport második legnagyobb gyártóbázisa - közölte a cég új ügyvezető igazgatója.

MTI | 2017.07.25 09:30

Bővül a Takata miskolci üzeme - ez történt a 26. héten

Miközben a Takata csődvédelmet kért Japánban és az Egyesült Államokban, a miskolci leányvállalat további 200 embert vesz fel. Eközben a BorgWarner bejelentette, 600 új munkahelyet teremtenek Oroszlányban. Ez volt a hét a magyar járműiparban.

Wurmbrandt András | 2017.07.03 09:44

Új ügyvezető a BPW-Hungária menedzsmentjében

Brumbauer József ügyvezető igazgató – aki 2004 óta áll a vállalat élén – 2017-ben átadja a stafétabotot Mándli Péternek, a BPW-H vevőkapcsolati központ jelenlegi vezetőjének.

autopro.hu/P.M. | 2017.02.06 10:15

A jövő mérnökeit keresi a BPW - videóval

Ha a fiatalok találkoznak velünk ilyen helyszíneken, akkor egyrészt jobban megismerik a vállalatot, könnyebben veszik fel velünk a kapcsolatot, és később esetleg jelentkeznek hozzánk dolgozni is, de ha tanulnak még, akkor gyakornoki programokra is tudjuk őket fogadni.

Léránt Adrienn | 2016.11.28 15:13

1 2

Kiemelt Partnereink