Techtogether Elstartolt a Techtogether blog

Elstartolt a Techtogether blog

autopro.hu | 2015.04.16 11:24

Elstartolt a Techtogether blog

Az új, interaktív felületen megszólaltatjuk a hazai járműipar utánpótlását jelentő tehetséges fiatalokat és az őket váró cégeket. A jövő mérnökei itt vannak, megosztják tapasztalataikat, véleményüket. Velük és róluk folytathatunk párbeszédet.

A blog első bejegyzései

– Az Autopro.hu egy újabb eszközt kíván bevetni abban a nemes küzdelemben, amit a munkaerőpiac aránytalanságai ellen, illetve szervezettségének növelése céljával folytatnak a hazai járműipar fejlődésében érdekelt személyek és közösségek. Hisszük ugyanis, hogy aktívabb kommunikációval, a pályájukat tervező fiatalok és az őket alkalmazni szándékozó vállalatok párbeszédének támogatásával hozzájárulhatunk, hogy az igények, a tervek és a realitás összhangba kerüljenek ezen a területen – olvasható a blog első bejegyzésében.

A Techtogether blog hivatása: felvetni a hazai járműipar fejlődésével kapcsolatos dilemmákat, őszintén kérdezni, bátran válaszokat keresni, egymást jobban megismerni. A bejegyzések szerzői között szerepelnek vállalati szakemberek és mérnökjelöltek egyaránt.

Az egyes blogbejegyzéseket nem magányos gondolatoknak szánják az íróik, hanem párbeszédre hívnak. Bárki hozzászólhat a leírtakhoz, azokat bátran ki lehet kiegészíteni, akár ellenvéleményt is megfogalmazhatunk. Vajon milyen lesz a jövő magyar járműipara, hol és hogyan lehet, érdemes elhelyezkedni, milyen perspektívákat kínál az iparág, milyen kihívásokat rejt a munkaerőpiac? Számos izgalmas és hasznos téma kerül terítékre a Techtogether blog felületén, a hiteles választ pedig csakis együttesen adhatjuk meg ezekre a kérdésekre.

Találkozzunk rendszeresen a Techtogether blogon: ismerjük meg egymás véleményét, formáljuk a gondolkodásunkat, cseréljünk eszmét, egyeztessük óráinkat! Ez nyilvánvalóan minden érintett javára válik.

Kiemelt Partnereink