Szolgáltatók Véget ért az öntészeti vásárnégyes

Véget ért az öntészeti vásárnégyes

autopro.hu | 2015.07.03 15:00

Véget ért az öntészeti vásárnégyes

A négy fémipari vásár mind a kiállítók, mind pedig a látogatók oldalán igen jó eredményeket tudott felmutatni: elsősorban a külföldi résztvevők aránya nőtt még nagyobbra a szakvásárokon, így a látogatók 56, a kiállítók 51 százaléka érkezett Németországon kívülről.

Hirdetés

A több mint 120 országból érkezett 78 ezer szakmai látogatóval a GIFA, a METEC, a THERMPROCESS és a NEWCAST 2015 hozta a korábbi rendezvények színvonalát. 2214 kiállító számos üzletkötésről számolt be a szerte a világból érkező megrendelőkkel. Elsősorban az ázsiai térségben nagy az igény az európai fémkohászati és öntészeti gépek és berendezések iránt, mert ezek megfelelnek az ipar legújabb igényeinek, az energia és az erőforrások kíméletes felhasználásának. A látogatók kétharmada vállalati felső- vagy középvezetőként közvetlenül vesz részt a beruházási döntésekben. A nemzetközi látogatói rangsor élmezőnyében az indiai, olasz, török, francia és kínai szakemberek álltak.

Immáron másodízben rendezett Ecometals kampánnyal egyértelműen az energiahatékonyság és az erőforrások kíméletes felhasználása állt a látogatói érdeklődés előterében. A felvevő iparágakban az erőforrások kíméletes felhasználását és az energiahatékonyságot szolgáló korszerű technológiák komoly súlyt kapnak a beruházási döntésekben.

A soron következő GIFA, METEC, THERMPROCESS és NEWCAST időpontját a következő hetekben tűzik ki.

Kiemelt Partnereink