Szolgáltatók Technológiai Nap: jó gyakorlatok és kapcsolatépítés a fókuszban

Technológiai Nap: jó gyakorlatok és kapcsolatépítés a fókuszban

Pardavi Mariann | 2016.04.28 08:34

Technológiai Nap: jó gyakorlatok és kapcsolatépítés a fókuszban

Május 4-én tartja közgyűlését a MAJOSZ, amelyet idén először olyan találkozóval tesznek vonzóbbá, mely a kapcsolatépítésre is lehetőséget ad. A Technológia Nap nemcsak a tagok, hanem az érdeklődők előtt is nyitva áll. Németh István mondta el, miért érdemes részt venni a programon.

Hirdetés

– A Technológiai Nap azt a célt szolgálja, hogy az iparág szereplői jobban megismerhessék egymást, technológiai képességeiket, feltérképezhessék az együttműködési lehetőségeket, kapcsolataikat bővíthessék. A félnapos szakmai programban helyet kapnak konferenciatermi előadások, best practice tapasztalat megosztás, cégbemutatók, valamint kiállító asztaloknál lehetőséget biztosítunk egy-egy vállalat részletesebb bemutatására, az érdeklődők számára konzultációkra – mondta el Németh István.

Németh István

A program során olyan témákban mélyedhetnek el a résztvevők, mint a kohászati termékek, a kiválóság kultúrája, a sűrített levegő, a szerszámgép-ipari trendek, a munkaügy és a minőség.

– A szakma legjobbjai járják körül a témákat, bemutatva a jó gyakorlatokat. A résztvevő kkv-k időben felkészülhetnek, megismerhetik az egyes problémák nagyvállalati megoldásait.

A MAJOSZ főtitkára úgy látja, kevés az olyan lehetőség, hogy kötetlenül beszélgethessenek a szakma szereplői. Mint mondta, sokszor csak felületesen ismerjük egymást, pedig ha tisztában lennénk a másik tevékenységével, értékes együttműködések születnének.

– Úgy vettem észre, sokszor a beszélgetések előtt még nem is tudják, hogy másik cég tevékenysége hasznos lehet a számukra. Ezért is előnyősek az ilyen alkalmak, mert a tagoknak módjuk van kötetlenül megmutatni magukat.

Ez az esemény azért is különleges, mert a napot Erik Vandervreken, a CLEPA (Járműipari Beszállítók Európai Szövetsége) üzletfejlesztési igazgatója nyitja meg, aki előadásában bemutatja a szervezet tevékenységét. Az egész napos program meghívott vendégei a közép-európai régió járműipari szakmai szervezeteinek vezetői, akikkel a nap folyamán a résztvevő tagok is egyeztetést folytathatnak.

– A CLEPA olyan szakmai szervezet, ami világszinten bír befolyással. Erős érdekérvényesítő szerepe van beszállítói oldalról, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy szorosabb kapcsolatot építsünk ki velük.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink