Szolgáltatók Találja meg új munkatársát velünk!

Találja meg új munkatársát velünk!

Böröczky Katalin | 2016.07.27 08:30

Találja meg új munkatársát velünk!

Az autopro.hu autóipari információs szolgáltatásként indult, de az autóipar vállalatok igényeinek változásához alkalmazkodva és a portál szakmai látogatóinak folyamatos emelkedése hatására 2016. május közepén elindította egyedülálló karrier hirdetési szolgáltatását.

Hirdetés

Miben vagyunk mások, mint egy hagyományos állásportál? Szakmai portálként azokhoz a szakemberekhez juthat el hirdetése, akikre valóban szüksége van. A portálunk olvasói (jelenleg 81 ezer egyedi látogató havonta) a hírlevélcímek alapján elsősorban mérnöki végzettséggel bíró személyek a járműgyártási lánc valamelyik tagjából. Külön említést érdemel a nyolc műszaki egyetemen működő 20 járműépítő csapattal való szoros kapcsolat, melyek híreiről a Techtogether aloldalon és hírlevélben számolunk be. Az egyetemi hírlevél adatbázis 2200 e-mail címet tartalmaz, melynek a 70 százaléka a győri Széchenyi István Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatóiból áll. A fiataloknak szánt kommunikációs csatornán kívül sikeres a Techtogether cikkek Facebookon való megosztása is.

A portálon nem csupán azok a szakemberek találkozhatnak autóipari vállalkozásokkal és annak állásajánlataival, akik aktívan állást keresnek. A hirdetések mellett eljuttathatja a vállalat üzeneteit nemcsak a jelenlegi dolgozóik, hanem az esetleges későbbi munkavállalói számára. A cégekről, mint hirdetőkről a híreket folyamatosan közöljük akár rövid hír vagy PR cikk formájában. Ezekből az anyagokból igény szerint tudunk megjeleníteni a karrierhirdetések mellé vagy akár Youtube-ra feltöltött videót is (http://autopro.hu/karrier). A kiemelt hirdetésekre a portálon megjelenő cikkeknél és a hírlevélben kialakított karrier boxokban hívjuk fel a figyelmet.

Az álláshirdetések májustól kerültek fel folyamatosan az oldalra termékfejlesztési, minőségügyi és folyamat mérnökök pozíciók mellett CAD informatikus és gyártósori operátori pozíciókkal. A hirdetések olvasottsági mutatói alapján elmondható, hogy az olvasók a nyári időszakot is figyelembe véve kedvezően fogadták a karrierhirdetéseket. A kattintásszám a százat jóval meghaladta nemcsak a fehér, hanem a kékgalléros állások esetében is. Az előbbi mutató annál a hirdetőnél sokkal magasabb, akinél a híreikhez kapcsolódóan jelent meg kiemelt álláshirdetése a cikk alatt. A junior állásokra a seniorokénál alacsonyabb volt az érdeklődés, de a pozíciónkénti 50-70 egyedi letöltés a nyári időszak alatt nagyon jónak számít.

Az előbbiek alapján bizonyos, hogy olvasóink érdeklődését felkeltették az autóipari vállalkozások állásajánlatai, és az autopro.hu karrier oldala hasznos eszköz munkaerő keresésben. Ajánlatkérés: [email protected], Tel: 96/529-682.

Kiemelt Partnereink