Szolgáltatók Olajfúrásban is partner a Gebrüder Weiss (x)

Olajfúrásban is partner a Gebrüder Weiss (x)

autopro.hu | 2015.07.20 12:06

Olajfúrásban is partner a Gebrüder Weiss (x)

Túlméretes áruszállítási projekttel bízta meg a Gebrüder Weiss szállítmányozási és logisztikai céget az olajipar neves beszállítója.

Hirdetés

A Gebrüder Weiss Szegeden rakodott tengeri olajfúráshoz szükséges nagy értékű csöveket, amelyeknek végső állomása a batangasi kikötő a Fülöp- szigeteken. Az összesen 45 tonna, egyenként 31,5 x 2,12 x 2,54 méteres csövek rakodásán két mozgódaru dolgozott, a rakodási idő majd 5 órát vett igénybe. A megrakott két kihúzható alvázas tehergépkocsit az áru méretei miatt kísérő autó biztosította az úton a feladási kikötőig. Hamburgból Szingapúr érintésével hajózott tovább az áru a Fülöp-szigetekre. Érkezés a végső címre szeptember végén várható.

Hantos Kálmán

– Az ártárgyalások márciusban kezdődtek, a Projekt Cargo Network (PCN) speciális megoldásokkal foglalkozó központi egységünk tervezte meg a pontos szállítási útvonalat és minden egyéb adminisztrációs feladatot, ami nélkülözhetetlen ehhez a látványos tevékenység elvégzéséhez. Mivel a megbízó azonban magyar ügyfél, a közvetlen kapcsolatot mi tartottuk vele – mondta Hantos Kálmán, a Gebrüder Weiss légi-tengeri szállítmányozási kirendeltségének vezetője.

– Mindez nem jöhetett volna létre, ha cégünk világméretű hálózata illetve sokéves szaktudása nem állna rendelkezésünkre. Nem elég csak egy speciális járművet rendelni, fontos, hogy kulcsrakész koncepciót kínáljunk ügyfeleinknek. A kommunikációra valamint az információtovábbításra is kiemelt hangsúlyt kell helyezni. Főleg, ha megbízási körben több ország érintett – fűzte tovább a magyar vezető gondolatait Franco Ravazollo, a GW túlméretes áruszállítási projekt referense.

Kiemelt Partnereink