Szolgáltatók Játszóteret épített a GEFCO

Játszóteret épített a GEFCO

autopro.hu | 2015.11.27 10:52

Játszóteret épített a GEFCO

A GEFCO vállalatcsoport magyarországi leányvállalatának dolgozói játszóteret építettek egy fogyatékkal élő gyerekekkel is foglalkozó dunaújvárosi bölcsődében.

A GEFCO Magyarország Kft. 9 éve van jelen a magyar piacon, 2014-es árbevétele meghaladta a 36 millió eurót. A francia központú cég nem csupán a logisztikában igyekszik kiemelkedő teljesítményt nyújtani, de a társadalmi felelősségvállalás területén is hasznos programokat valósít meg.

A magyarországi leányvállalat dolgozói önkéntes nap keretében egy dunaújvárosi bölcsődéhez látogattak el. Az intézményben négy csoportban összesen 32 kisgyerekkel foglalkoznak és integrált oktatást biztosítanak fogyatékkal élő gyermekek számára is.



Mint a nevelési szakemberek elmondták: a bölcsődékben rendkívül fontos a gyerekek korai fejlesztése, melynek szerves része a játék is. Ebben szeretné támogatni az odaadó nevelők munkáját a GEFCO: a vállalat egy mászókát és egy rugós „zöld sárkány” figurát adományozott a bölcsődének. A program része volt a játékok telepítése, illetve a bölcsőde udvarának talajfeltöltése, füvesítés és a homokozókban való homokcsere is. A munkát a vállalat dolgozói önkéntes munkában végezték el.

Kiemelt Partnereink