Szolgáltatók Februárban jelenik meg az Autopro Magazin legújabb száma

Februárban jelenik meg az Autopro Magazin legújabb száma

autopro.hu | 2014.11.20 08:58

Februárban jelenik meg az Autopro Magazin legújabb száma

Az autopro.hu szerkesztősége a következő magazinját 2015. február harmadik hetében adja ki. A következő szám tartalma követi azt a változást, amelyet az Automotive Hungary Techtogether verseny és konferencia jelentett a kiadó életében.

Hirdetés

A magazinban visszatekintünk majd az Automotive Hungary Techtogether 2014 verseny legérdekesebb pillanataira, de mellette megnézzük azt is, hogy mit várnak a csapatok az új évtől. Foglalkozunk az autóipari vállalatok és az egyetemi hallgatók kapcsolatával. Mit jelent a hallgatóknak a duális képzés? Felkeresünk olyan vállalatokat, akik már aktívak a képzések területén és megkérdezzük őket a tapasztalatikról.

Az jövő évi első számunkban hagyományosan foglalkozunk a vállalatokat érintő informatikai fejlesztésekkel, a szoftverszolgáltatók javaslataival.

A közelgő MACH-TECH kiállításra készülve bemutatunk olyan vállalkozásokat, akik kiállítóként is megjelennek majd májusban a Hungexpo Zrt. rendezvényén.

A magazint a szokásos terjesztés mellett februártól eljuttatjuk az egyetemi hallgatókhoz is. Erre lehetőséget adnak az elmúlt hónapok során kialakult kapcsolataink és a kialakult igény információink, híreink iránt. A magazin nyolc egyetemen lesz elérhető az érdeklődő diákok részére: a BME, Óbudai Egyetem, Debreceni Egyetem, GAMF KEFO, Szegedi Egyetem, SzE, Pécsi Egyetem és a Miskolci Egyetem járműipari képzésen résztvevő hallgatóit célozzuk meg a kiadvánnyal.

A magazin így továbbra is jó eszköz arra, hogy a kereskedők és szolgáltatók tájékoztassák potenciális megrendelőiket a magazinon keresztül. De alkalmassá válik arra is a termék, hogy a vállalatok tájékoztassák az egyetemi hallgatókat a náluk folyó fejlesztésekről és aktuális humán erőforrás információkat osszanak meg velük.

Amennyiben megjelenési lehetőségeinkről kíván tájékozódni, kattintson a médiaajánlatra.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink