Szolgáltatók Energiatárolás miatt szövetkezett az ABB

Energiatárolás miatt szövetkezett az ABB

autopro.hu | 2014.09.30 06:26

Energiatárolás miatt szövetkezett az ABB

Az ABB valamint a BYD stratégiai együttműködést jelentett be, mely szerint a két cég, az egymást jól kiegészítő erősségeikre támaszkodva, közösen új energiatárolási megoldásokat fejleszt ki.

Hirdetés

Az ABB hálózati energiatárolás, elektromos járműtöltés és integrált tengeri rendszerek terén gyártott modern termékei és technológiája ötvözve a BYD akkumulátorgyártási technológiájával jelentős előrelépést jelenthet a világszerte tapasztalható energiatárolási igények kielégítésében. A két cég együttműködése fel fogja gyorsítani az új elektromos járműtöltési megoldások bevezetését, lökést ad az újrahasznosítható energiatermelés hálózatra kapcsolt és szigetszerű működését biztosító megoldásoknak csakúgy, mint a gyorsan növekvő tengeri alkalmazások akkumulátoros és energiatárolási megoldásainak.

Az ABB és a BYD jövőképe megegyezik: mindkét cég a fenntartható energetikai, ipari és közlekedési megoldások kifejlesztését tűzte a zászlajára. Ez a közös jövőkép is nagy szerepet játszott abban, hogy a két cég úgy határozott, olyan egyedülálló globális partneri viszonyt hoznak létre, aminek célja, hogy fenntartható értéket teremtsenek a vevőik számára világszerte.

Az együttműködés az alábbi alkalmazásokra összpontosít:

  • Hálózatra kapcsolt energiatárolás
  • Mikrohálózati alkalmazások
  • Napenergia
  • Tengeri alkalmazások
Hirdetés

Kiemelt Partnereink