Szolgáltatók Amerikában és Japánban terjeszkedik az NNG

Amerikában és Japánban terjeszkedik az NNG

autopro.hu | 2015.05.11 17:54

Amerikában és Japánban terjeszkedik az NNG

Az év első felében Detroitban és Tokióban is irodát nyitott az NNG. Bár a fejlesztési munka Magyarországon zajlik, kulcsfontosságú a helyi ügyfelek igényeinek gyors és pontos kiszolgálása, valamint a folyamatos kapcsolattartás – ez indokolja az új irodák megnyitását.

– Oda kell mennünk, ahol a vevők vannak. A lényegi fejlesztői munkát, ameddig csak lehet, Magyarországon kívánjuk tartani, de ahhoz, hogy partnereinkkel megfelelően tudjuk tartani a kapcsolatot, mindenképpen a közelükben kell lennünk. Frissen megnyílt amerikai és japán irodáink különösen fontosak ebből a szempontból, hiszen itt az üzletfejlesztés mellett technológiai szakemberek is dolgoznak, folyamatos kapcsolatban az itthoni kollégákkal – mondta el Balogh Péter, az NNG vezérigazgatója.

A Detroitban nyíló iroda az NNG észak-amerikai operációját fogja össze. Itt dolgoznak az NNG helyi felsővezetői, valamint szakértői csoportjai, akik a sales és marketing munka mellett fejlesztői támogatást is tudnak majd biztosítani az amerikai ügyfeleknek. Az NNG második japán irodáját 2015 elején nyitotta meg Tokió belvárosában. A helyi csapat jelenleg 6 fős, de a tervek szerint év végéig megduplázzák a létszámot.

Kiemelt Partnereink