Szolgáltatók A Trigo Csoport felvásárolta a francia Euro-Symbiose tanácsadó céget

A Trigo Csoport felvásárolta a francia Euro-Symbiose tanácsadó céget

autopro.hu/Sz.K. | 2017.06.21 09:51

A Trigo Csoport felvásárolta a francia Euro-Symbiose tanácsadó céget

A Trigo Csoport 100%-os részesedést vásárolt az Euro-Symbiose-ban - egy francia minőségellenőrzési, könyvvizsgáló és tanácsadó cégben.

Hirdetés

Az 1991-es alapítású Euro-Symbiose fő profiljában a francia autóipar, a légiközlekedési- és az összeszerelő ipar áll. A magasan képzett szakember gárdával - és hosszú távú partnerségi kapcsolatokkal - rendelkező vállalat tanácsot ad az autóipari- és légi közlekedési gyártóknak, hogy hogyan felelhetnek meg a szektorra jellemző kritikus európai minőségügyi előírásoknak.

A Trigo Csoport átfogó minőségbiztosítási portfóliójához és operatív fejlesztési tanácsadásban szerzett tapasztalataihoz az Euro-Symbiose tudása elmélyített szakértelemmel fog hozzájárulni.

2016 júliusában a vállalat a német minőségszolgáltató specialistát, a Böllingert vásárolta fel. Ezt követően az Euro-Symbiose a vezető német autóipari kereskedelmi szervvel, a VDA/QMC-vel kötött partnerségi kapcsolatainak köszönhetően még inkább megerősítette a Trigo helyzetét a német autóipari szektorban.

Benoit Leblanc, a cég európai alelnöke elmondta; a Trigo és az Euro-Symbiose tökéletesen kiegészítik egymást. Az Euro-Symbiose portfóliója a legkorszerűbb beszállító-fejlesztési képzésektől, az aktuális OEM-specifikus minőségi követelményeken át, a gyártás minőségügyi kihívásai Trigo mérnökökkel és minőségellenőrökkel való megoldásáig - mindennemű problémára megoldást tudnak nyújtani.

Francoise Jasnault és Eric Canu, az Euro-Symbiose menedzserei hozzátették: „Ez a partnerségi kapcsolat a Trigo-val kiemelten jó jövőbeli perspektíva cégüknek, ami így mostantól ügyfeleinek még szélesebb skálájú minőségbiztosítási megoldásokat kínál.”

Kiemelt Partnereink