Szolgáltatók 3D-ben is otthon van a Ge-Co Hungary (x)

3D-ben is otthon van a Ge-Co Hungary (x)

Gégény István | 2014.05.26 20:48

3D-ben is otthon van a Ge-Co Hungary (x)

1998 óta több mint 800 professzionális távol-keleti CNC gépet értékesített a budaörsi telephelyű vállalkozás.

Hirdetés

– Piacvezető gyártók CNC megmunkáló központjait, esztergáit, valamint az igényekre válaszolva tavaly óta a legkorszerűbb 3D nyomtatókat és 3D szkennereket is értékesítjük. Utóbbi technológiát nemcsak eszköz formájában értékesítjük: 3D bérnyomtatást és szkennelést is vállalunk. Minden tőlünk megvásárolt berendezés gördülékeny munkába állítását szaktanácsadással, technologizálással segítjük. A gépekhez tartozó kiegészítők és alkatrészek is megvásárolhatók nálunk – nyilatkozta az Autoprónak a Ge-Co Hungary Kft. képviseletében Magony Tamás.

Autóipari, szerszámgépipari beruházások megvalósításához is kínálnak korszerű koreai és japán fém megmunkáló gépeket, központokat. A legkisebb műhelyektől egészen a nagy autóipari beszállítókig sokféle vállalkozás veheti igénybe szolgáltatásaikat.

– Fő erősségünk a folyamatos személyes kapcsolattartás, amely nem csak a termékeink értékesítéséig tart. Mindig készen állunk az újabb és újabb kihívásokra – fogalmazott Magony Tamás.

A legtöbb kockázatot a piacon a szakember szerint a szervizelés gyorsasága és az alkatrészek időben történő leszállítása jelenti, hisz ezen múlik, hogy az adott üzem mennyi termeléskiesést kénytelen elszenvedni egy meghibásodás miatt. Cégük 24 órás szerviz hotline szolgáltatással rendelkezik, így bármilyen probléma megoldását képesek egy napon belül elkezdeni. Az ügyfelekkel való kommunikáció mellett nagy hangsúlyt fektetnek a beszállítóikkal való kapcsolattartásra is.

Az általuk értékesített professzionális gépek tartósak, így cseréjük néhány éven belül nem feltétlenül indokolt. A Ge-Co Hungary szerviz szolgáltatása is hozzájárulhat, hogy a gépek megvásárlására fordított beruházás megtérüljön. – Amikor olyan újításokkal áll elő egy gyártó, amely ügyfeleink hatékonyságát jelentősen javítja, javasolni szoktuk a gépek cseréjét. Törvényszerű, hogy a nagyobb vállalatok hamarabb tudják újra váltani a régebbi berendezéseiket, de a kisebb cégek is igénybe vehetnek a géppark frissítésére különböző pályázati forrásokat – mutatott rá a tendenciára a Ge-Co Hungary vezetője.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink