Techtogether Elstartolt Győrben a Techtogether Junior

Elstartolt Győrben a Techtogether Junior

Gégény István | 2015.03.27 10:45

Elstartolt Győrben a Techtogether Junior

Csapatmunka, prezentáció, szakmai ismeretek - ezek a főszereplői a nyugat-magyarországi régió 11 középiskolájának részvételével zajló versenynek, ahol a több mit 150 diák mellett a térség munkaadói is jelen vannak.

Hirdetés

Március 27-én tehetséges műszaki érdeklődésű középiskolások töltötték meg a Győri Városi-Egyetemi Csarnokot, hogy a Techtogether Junior elnevezésű verseny keretében elméleti ismereteikről és gyakorlati képességeikről számot adva konkért feladatok mentén mutatkozzanak be leendő munkaadóik számára. A járműipart képviselő cégek szintén bemutatkoznak a fiatalok számára - nem véletlenül beszélt köszöntőjében Borkai Zsolt, a megyeszékhely polgármestere különleges fúzióról.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere versenyző fiatalok körében

A vidám nap számos haszonnal kecsegtet, leginkább természetesen képzési, munkaerőpiaci szempontból hiánypótló az Autopro.hu szakportál által szervezett egyedülálló program.

- Megtiszteltetés, hogy ennyi fiatal van jelen most a csarnokban. Ez a rendezvény találkozik városunk céljaival, hiszen arra törekszünk, hogy az itt és a régióban élő fiatalok olyan szakmát találjanak, olyan képzésben vegyenek részt, amellyel sikeresen el tudnak majd helyezkedni. A jelenlévő cégek azért vannak itt, hogy fúziót alkossanak a fiatalsággal, s együtt üzenjék, van jövő, a következő generációkban van erő, s nagyszerű lehetőségek várnak rájuk - mutatott irányt a versenyzés kezdetén Borkai Zsolt.

Techtogether Junior, Győr
Így indult a Techtogether Junior programja - kattintásra galéria nyílik

Galériánkból, amely a rendezvény kezdetekor készült, olvasóink is képet kaphatnak a sokszínű programról, amelyről részletes beszámolót közlünk majd szakportálunkon.

Kiemelt Partnereink