Techtogether Elkezdődött a Techtogether, a kreatív mérnökhallgatók fesztiválja

Elkezdődött a Techtogether, a kreatív mérnökhallgatók fesztiválja

autopro.hu | 2014.11.05 09:16

Elkezdődött a Techtogether, a kreatív mérnökhallgatók fesztiválja

November 5-7. között egyedülálló rendezvénynek ad otthont a Hungexpo: az Autopro.hu társszervezésében az Automotive Hungary helyszínén 18 egyetemi csapat mutatkozik be a nagyvilág előtt.

Aligha kell bemutatni olvasóink előtt, miről szól a Techtogether. Ha Ön még nem találkozott volna a rendezvény hírével, itt tájékozódhat a találkozó céljáról, a programról, itt pedig megismerkedhet a hazai járműipari képzés élvonalát képviselő egyetemi és főiskolai csapatokkal.

Két zsűritaggal is beszélgettünk a kezdeményezésről: Lakatos István interjúját itt, Lukács Pál várakozásait pedig ide kattintva ismerheti meg.

Ott vagyunk a helyszínen, s rendszeresen hírt adunk a történésekről, ezért ezekben a napokban különösen is érdemes gyakran visszalátogatni szakportálunkra.

Kiállítás, előadássorozat és verseny egyben - izgalmas és hasznos program fiataloknak és felnőtteknek, oktatóknak, vállalkozóknak és a járműiparban érintett valamennyi szakembernek.

Jöjjön el Ön is személyesen a Hungexpo területére, a G pavilonban találhatja meg a Techtogether "boxutcáját", vagy kövesse rajtunk keresztül távolról az eseményeket!

Kiemelt Partnereink