Techtogether Autót adományozott az Opel-gyár a szombathelyi diákoknak

Autót adományozott az Opel-gyár a szombathelyi diákoknak

autopro.hu/G.I. | 2016.04.11 16:01

Autót adományozott az Opel-gyár a szombathelyi diákoknak

A szentgotthárdi vállalat így segíti a Savaria Közlekedési Szakképző Iskola tanulóit az iparággal való megismerkedésben.

Hirdetés

Az Opel Szentgotthárd képviselői egy Opel Zafira személygépkocsit adtak át az oktatási intézménynek. A a magyar motorral szerelt autót gyakorlati eszközként fogják használni az iskola diákjai, a már korábban adományozott motorokhoz hasonlóan.

- Az Opel-gyár és a Savaria Szakképző Iskola kapcsolatának immár hosszú története van, hiszen legnagyobb örömünkre az autóipari vállalat már 1994 óta támogatja az iskolánkban folyó autótechnikai képzéseket, különböző eszközök adományozásával. A most átadott Opel Zafira gépkocsi lehetőséget nyújt a felépítés, a működés és az egyes alkatrészekhez, részegységekhez kapcsolódó funkciók oktatására, a szerelési műveletek gyakoroltatására, a technológiák megismerésére, ellenőrzési, mérési feladatok elvégzésére - mutatott rá Sümegi Tamás, a képzőhely igazgatója.

- Több, mint nyolc és fél millió motort gyártott idáig az Opel Szentgotthárd, a szentgotthárdi motorok képezik az új Opel Astra teljes motorválasztékát. Ezek a motorok nagymértékben hozzájárultak az új Astra európai „Év Autója 2016” díjának elnyeréséhez - hangsúlyozta Grzegorz Buchal, az Opel Szentgotthárd vezérigazgatója.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink