Techtogether Annyi a klassz lány a műhelyben, mint a Forma-1 boxutcájában

Annyi a klassz lány a műhelyben, mint a Forma-1 boxutcájában

autopro.hu/Hírszerkesztő | 2015.06.19 09:52

Annyi a klassz lány a műhelyben, mint a Forma-1 boxutcájában

Nem először építenek betonkenut a győri egyetemisták, ezúttal azonban betonbikini is feldobják a kollekciót. Nyár, fiatalság, bolondság, mérnöki munkával fűszerezve.

A Széchenyi-egyetem újra dobogóra szeretne állni az idei betonkenu futamon. A 26 fős csapatban a szebbik nem is szép számmal képviseli magát. A győri hallgatók az első magyar betonkenu futamon ötödikként, két éve negyedikként végeztek, míg tavaly a dobogó alsó fokára állhattak - írja a kisalfold.hu.

(Fotó: Cseh Róbert, kisalfold.hu)

A portál emlékeztet: mielőtt tavaly elindult volna a gárda Ráckevére, a verseny helyszínére, eltörött a betonkenujuk. Mégsem adták fel, a betonkeverőtől kezdve minden mozdíthatót eszközt felpakoltak a kocsira és a szigetbecsi kempingben új kenut tapasztottak a versenyt megelőző éjszakán. Végül, ilyen előzmények után hozták haza a bronzérmet a győri egyetemre.

- Tanultunk a tavalyi év tapasztalataiból; idén három hajót öntöttünk. Új a beton összetétele, ennek köszönhetően a kenuk elvileg nem törhetnek, legfeljebb repedhetnek - közölte az egyik cspattag.

A teljes cikk további fotókkal itt érhető el.

Kiemelt Partnereink