Gyártósor Már gyártják a Mazda 2-t

Már gyártják a Mazda 2-t

autopro.hu | 2014.07.20 10:04

Már gyártják a Mazda 2-t

A Mazda Motor Corporation július 17-én videóüzenetben leplezte le az új Mazda 2-t, mivel azon a napon kezdődött meg hivatalosan a modell következő generációjának gyártása a hirosimai gyár hofui telephelyén.

Hirdetés

Az új generációs modell ötvözi a teljesítményt, az alacsony fogyasztást, a biztonságot és a vezetés örömét. Továbbfejlesztett műszaki tartalmával és ergonómiájával magasra fogja tenni a mércét a B-szegmensben, Európa autópiacának legnagyobb részesedésű kategóriájában.

Európában az új, tiszta üzemű 1,5 literes Skyactiv dízelmotorral, és különböző teljesítményszintű 1,5 literes Skyactiv benzinmotorokkal vezeti be a márka. A Skyactiv-karosszéria, -futómű, kézi és automataváltók mellett az új modell megkapja a Mazda 3-ban már megismert MZD Connect kapcsolódási, és a Mazda 6-ban használt i-Activsense vezetésasszisztens rendszereket, valamint a teljesen átdolgozott és kifinomult belső teret.

Az agilis és megbízható, korábbi Mazda 2-ből a gyár mintegy 2,4 millió darabot adott el világszerte 1996 óta – az új generáció a márka szerint a modell új, izgalmas interpretációját kínálja.

Kiemelt Partnereink