Gyártósor Legördült a gyártósorról az első győri RS 3 Limousine – videóval

Legördült a gyártósorról az első győri RS 3 Limousine – videóval

autopro.hu/P.M. | 2017.03.10 12:01

Legördült a gyártósorról az első győri RS 3 Limousine – videóval

Ez a modell az Audi első RS változatú kompakt limuzinja. Az új győri jármű, amelyből az első arakék színben gördült le a gyártósorról egy új-zélandi vásárló számára, 294 kW-os (400 lóerős) öthengeres TFSI erőforrás hajtja, amely szintén az Audi Hungariában gyártanak.

Hirdetés

– Fél éve kezdtük meg a TT RS Coupé és Roadster sorozatgyártását, és máris rajtol a következő modellünk, az RS 3 Limousine gyártása – mondta Peter Kössler, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke.

Arnd-Robert Sponagel, járműgyártásért felelős igazgatósági tag, Peter Kössler, az igazgatótanács elnöke és a járműgyártás munkatársai az első Audi RS 3 Limousine-nal

Az Audi RS 3 Limousine, amely tavaly a párizsi autószalonon mutatkozott be, az Audi Hungariánál gyártott A3 Limousine és a teljes A3 modellcsalád legsportosabb változata. A kompakt RS modellek hagyományaihoz hűen, az RS 3 Limousine-ban is öthengeres TFSI motor gondoskodik a dinamikáról.

Hamarosan egy újabb modellel, a Q3-mal bővül a győri járműgyártás palettája. A vállalat már megkezdte az előkészületeket a kompakt SUV sorozatgyártására, egy 80 000 négyzetméteres karosszériagyár építésével.

Így készül az Audi RS 3 Limousine Győrben
Hirdetés

Kiemelt Partnereink