Gyártósor Brüsszelben jubilált az Audi: elkészült a félmilliomodik A1-es

Brüsszelben jubilált az Audi: elkészült a félmilliomodik A1-es

Panker Gergő | 2014.10.27 05:45

Brüsszelben jubilált az Audi: elkészült a félmilliomodik A1-es

Elkészült az 500 ezredik Audi A1 az Audi brüsszeli gyárában. A jubileumi modell egy Misano-vörös Audi A1 S-Line. Az egy 1,4 literes TFSI motorral hajtott autó egy német vevőhöz kerül majd. A különleges ünnepség alkalmából a brüsszeli gyárba látogatott Fülöp király, Belgium uralkodója is, akinek bemutatták a gyárban alkalmazott technológiai újításokat és az Audi duális képzéseit.

Hirdetés

Őfelségét Thomas Sigi, az Audi AG emberi erőforrásokokért és munkaügyi kapcsolatokért felelős vezetőségi bizottsági tagja és Patrick Danau, az Audi Brussels vezérigazgatója vezette körbe a Brüsszel Forst városrészében található üzemben.

– Őfelsége látogatása a félmilliomodik A1 gyártása alkalmából nagy megtiszteltetés a brüsszeli gyár dolgozói számára – mondta Thomas Sigi az ünnepélyes sajtótájékoztatón. – A brüsszeli csapatunk nagy szakértelemmel és szenvedéllyel gondosodik az A1 modellcsalád gyártásáról, amivel egyben a gyár nemzetközi versenyképességéről is számot adnak.

A képen (balról jobbra) Patrick Danau, az Audi brüsszeli gyárigazgatója, Fülöp király, Belgium uralkodója, Thomas Sigi, az Audi AG emberi erőforrásokért és munkaügyi kapcsolatokért felelős igazgatósági tagja, Norbert Handlos, az Audi brüsszeli gyárának pénzügyekért felelős igazgatója, Marc-Jean Ghyssels, Forst városrész polgármestere, Michael Schmid, a brüsszeli gyár emberi erőforrásokért felelős igazgatója és Roland D‘Ieteren, a D‘Ieteren S.A./N.V autóipari vállalat felügyelőbizottságának elnöke

- Nagy örömünkre szolgál, hogy Fülöp herceg is látogatást tett a gyárunkban – tette hozzá Patrick Danau, az Audi brüsszeli gyárának vezérigazgatója. Őfelségének bemutatták a brüsszeli gyárban található munkaerőt, valamint az üzem technikai újításait. Egy másik fontos eleme a belga király látogatásának a duális képzési modell bemutatása volt, amelyben az Audi sikeresen egyesíti a helyi felsőoktatási intézményekben folytatott elméleti oktatást és a gyakornokok számára a vállalat központjaiban biztosított gyakorlati képzést.

Az Audi legújabb technológiákkal felszerelt brüsszeli üzemében közel négy éve folyik az A1 modellcsalád gyártása. – A brüsszeli gyár jelentősen hozzájárul a vállalatcsoport növekedéséhez és versenyképességéhez – tette hozzá a gyárigazgató.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink