Gyártók Új vezető felel a győri járműgyártásért

Új vezető felel a győri járműgyártásért

autopro.hu/G.I. | 2016.07.01 12:47

Új vezető felel a győri járműgyártásért

Mától Arnd-Robert Sponagel irányítja ügyvezető igazgatóként a területet. Elődje, Gerd Walker az Audi AG-nál kap új feladatokat.

Hirdetés

Az új ügyvezető 2012 óta az Audi A4, A5 és Q5 modellek karosszériagyártásáért volt felelős Ingolstadtban. Gépészmérnöki tanulmányait követően 1990-ben kezdte szakmai pályafutását logisztikai pozícióban. 1994-ben vette át első vezetői feladatát az értékesítés területén, majd különböző irányítói funkciókat töltött be a járműirányítás és az A4-es modell karosszériagyártása területén is.

- Arnd-Robert Sponagel tapasztalt szakértő a karosszériagyártás területén. Az Audi Hungaria járműgyártása sokat fog profitálni az új igazgató szaktudásának és tapasztalatának köszönhetően, különösen az új modellünk, az Audi Q3 gyártásának előkészítésénél - fogalmazott Hubert Waltl, az Audi AG termelésért felelős igazgatótanácsi tagja, az Audi Hungaria Motor Kft. felügyelőbizottságának elnöke.

Gerd Walker Ingolstadtba távozik, ahonnan utódja érkezett

Gerd Walker korábbi járműgyártásért felelős ügyvezető igazgató az újonnan létrehozott termékcsoport-menedzsment területén, Ingolstadtban kapott feladatot. Korábban az ő vezetése alatt nyitott meg az Audi Hungaria új járműgyára és indult meg az Audi A3 Limousine, A3 Cabriolet, valamint az Audi TT Coupé és Roadster harmadik generációjának sorozatgyártása.

Az Audi Hungaria járműgyártásában jelenleg 4 ezer 200 munkatárs gyártja a négy győri modellt, az A3 Limousine-t, A3 Cabriolet-t, TT Coupét és TT Roadstert, hamarosan megkezdődik az új TT RS Coupé és Roadster sorozatgyártása is.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink