Gyártók Árat csökkent a GM az okosautók terjedéséért

Árat csökkent a GM az okosautók terjedéséért

autopro.hu/B.B. | 2016.06.30 11:16

Árat csökkent a GM az okosautók terjedéséért

Felére vágja vissza a szélessávú 4G hálózattal kapcsolatos díjakat az amerikai gyártó. Minél több autót rákötnének az internetre.

Hirdetés

Minden 4G LTE szolgáltatás árát csökkenti a General Motors, hogy mind az internetszolgáltatók, mind a vevők számára vonzóbbá tegye a járművek internethez való csatlakoztatását. Az ügyfelek, akik ez erre képessé tett autókban akár hét eszközzel is kapcsolódhatnak a világhálóhoz, egy gigabájt adatforgalmat az eddigi 20 helyett 10 dollárért vehetnek igénybe, a tízszer ennyi adatot pedig szintén a korábbi feléért, ezentúl csupán 40 dollárért mozgathatnak meg.

Az árazás módosítása azért is jelentős, mert a GM már hárommillió 4G kapcsolatra képes autót adott el, így most megugorhat a vezeték nélküli technológiával kommunikáló, internettel valóban ellátott autók száma. A Chevrolet márka marketingigazgatója, Sandor Piszar szerint a szolgáltatás előnyei már több alkalommal is megmutatkoztak, például számos vállalkozó is mobil irodaként használja autóját a nyári utazások alkalmával, számol be az Automotive News.

További jó hír lehet, hogy a gyártó közlése szerint minél többen veszik igénybe a szolgáltatást, annál nagyobb az esély arra, hogy a jövőben az árak újabb visszavágására kerül sor.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink