Gyártók Saját épülettel áll a közönség elé az Audi Frankfurtban

Saját épülettel áll a közönség elé az Audi Frankfurtban

autopro.hu | 2015.09.07 13:18

Saját épülettel áll a közönség elé az Audi Frankfurtban

Négy kiemelt témával várják az érdeklődőket a négykarikások: Audi Sport, quattro, Audi technológia és Audi ultra. Az új A4 kerül a középpontba, további 32 modellt visz magával a gyártó.

Hirdetés

Az Audi márnem először alkalmaz látványos építészeti megoldásokat a Frankfurti Nemzetközi Autószalonon. Idén a hagyományos kiállítótér helyett minden érzékszervet megmozgató multimédiás élmény várja a látogatókat, hogy felfedezzék az Audi által fókuszba állított központi témákat. Az ingolstadti márka ideiglenes épületet hozott létre a kiállítóterületen: az épített kirakat háttérként szolgál majd az Audi legkeresettebb modellje, az A4 új generációjának bemutatásához is.

– Soha sem alkottunk még olyan kiállítóteret, amely tematikájában annyira kötött lett volna, mint a mostani. Eddig nem tudtuk az Audi fejlesztéseit ennyire részletekbe menően megmutatni. A 2015-ös Frankfurti Nemzetközi Autószalonon minden eddiginél több élményt kínálunk látogatóinknak – nyilatkozta Luca de Meo, az Audi AG igazgatótanácsának értékesítésért és marketingért felelős tagja.

Az Audi épületének bejárata jelenti a kiindulópontot az „élménysétához”, amely az épület belsejében kiállított modellek körül vezet végig. A közel 100 méter hosszú út bemutatja az érdeklődőknek az Audi négy kiemelt témáját: az Audi Sport márka motorsport örökségétől kezdve az Audi Technológia összefoglaló név alatt látható fejlesztések során át - amely az Audi virtual cockpit kijelzőtől egészen a lézerfény alkalmazásáig öleli fel az újdonságokat - az Audi ultra hatékony műszaki megoldásain keresztül egészen a quattro összkerékhajtás sikertörténetéig.

Bemutató elemek sora mozgatja majd meg a látogatók minden érzékszervét. Kezdve a -21 Celsius fokos quattro jégteremtől a holografikus ablakig, amely a kiterjesztett valóságot használja az Audi technológiák digitális információi és a kiállított valós jármű közötti kapcsolat létrehozására. Az élményséta útvonalát követve a kiállítótérbe érve az új Audi A4 kerül a középpontba. Az Audi legkeresettebb modellje az épület közepén, egy forgószínpadon kapott helyet egy óriási iránytű részeként. Abban a pillanatban, ahogy az iránytű a négy égtáj valamelyikére mutat, a kivetítőn megjelenik az Audi négy tematikus világának egyike. Szintén az Audi jövőképébe enged bepillantást az Audi e-tron quattro concept tanulmány.

Az idei Frankfurti Nemzetközi Autószalonra megálmodott háromemeletes ideiglenes épület 70x55 méteres területen épül a kiállítási terület központi részén - több mint 200 kilométernyi kábel és közel 700 négyzetméternyi LED felület kerül beépítésre. Az épület belsejében 33 modell fér el.

Kiemelt Partnereink