Gyártók Modernizálja a VW a Tiguant

Modernizálja a VW a Tiguant

autopro.hu | 2015.06.30 06:01

Modernizálja a VW a Tiguant

A motorok új generációja mellett a kompakt SUV új rádiókat és navigációs rendszerrel kiegészített rádiókat kap.

Hirdetés

A 103 kilowattos motorváltozat teljesítményét 110, míg a 130 kilowattosét 135 kilowattra növelték. Ugyanakkor a szén-dioxid-kibocsátásuk akár 17 gramm/kilométer értékkel csökkent, és mindegyik motor teljesíti az Euro 6-os károsanyag-kibocsátási normát.

A korábbi rádiókészülékeket a Composition Colour és a Composition Media (többek között színes érintőképernyővel, nyolc hangszóróval és külső készülékek különféle csatlakoztatási lehetőségeivel) váltja fel. Navigációs rendszerrel kiegészített rádióként pedig mostantól a Discover Media áll rendelkezésre, amelynek szériatartozéka a Guide & Inform, a Volkswagen online szolgáltatási csomagja.

A Composition Media és a Discover Media opcióként az App Connect funkcióval is rendelhető. Ezzel a Volkswagen lehetővé teszi a Google és az Apple áruházakból letölthető számos okostelefonos alkalmazás integrálását és használatát. Ezenkívül a Media Control is elérhető. Az információs és szórakoztató rendszernek ezzel az alkalmazás alapú kibővítésével a fontosabb funkciók egy táblagépről is könnyedén vezérelhetők, akár a hátsó üléssorból is (például adatok beírása a navigációs rendszerbe, rádióadó kiválasztása stb.)

Kiemelt Partnereink