Gyártók Megnyitott a Párizsi Autószalon, a helyszínről jelentjük

Megnyitott a Párizsi Autószalon, a helyszínről jelentjük

autopro.hu | 2014.10.02 09:33

Megnyitott a Párizsi Autószalon, a helyszínről jelentjük

Itt van az ősz, újra, s a költőtől tudjuk, hogy ez az évszak szeret a francia fővárosban járni. Oda gyűlnek ilyentájt a járműipar csodái és csodálói, például Catherine Deneuve. Ő is szerepel a képeinken...

Hirdetés

Természetesen az autóké a főszerep az idei Párizsi Autószalonon is, amelyet igyekeztünk részletesen beharangozni. A hazai iparág szempontjából kiemelt figyelmet érdemel az új győri modell, az Audi TT Roadster, a Mercedes-Benz részéről a Kecskeméten készülő B-osztály felfrissített változatának bemutatkozása is ígéretes, a Suzuki ugyancsak Párizsban tartja az új, Esztergomban gyártandó Vitara világpremierjét.

A magyar érdekeltségek mellett szinte minden gyártó igyekszik valamit villantani: így van ezzel a BMW, a Peugeot, a Mini, a Hyundai, a Kia, a Skoda is.

Amit az előzetes sajtóanyagok elméletben felvázolnak, azt a "gyakorlat", vagyis a személyes találkozás teszi teljessé. Így hát ott vagyunk mi is a rendezvényen, a fényképezőgépet sem hagytuk otthon. Indításként álljon itt egy képes ízelítő, ahol feltűnik a francia színésznő, de ott van Patricia Kaas és Leslie Mandoki is Párizsban, ahogy a Porsche család, a Piech család is eljött a klasszikus találkozóra.

Párizsi Autószalon, 2014
Az Audi Hungaria vezérkara is ott van Párizsban - kattintásra galéria nyílik

A helyszíni bejelentések közül nehéz a leglényegesebb információkat kiemelni, így csak távirati stílusban jelentjük, hogy hamarosan érkezik a négyajtós Audi TT (a tanulmányt meg is csodálhatták az autószalon résztvevői), elkészült a Volkswagen csoport 200 milliomodik autója (egy XL Sport modell szimbolizálja a mérföldkövet), kiállítottak egy 910 lóerős hibrid meghajtású Lamborghinit, hasonló vegyes hajtásláncú modellt vonultatott fel a Porsche is a Cayenne révén.

Hamarosan további részletekkel folytatjuk a beszámolót - érdemes nyomon követni az eseményeket folyamatosan frissülő Facebook oldalunkon is.

Kiemelt Partnereink