Gyártók Jövőre érkezik az Ampera-e

Jövőre érkezik az Ampera-e

autopro.hu | 2016.02.12 09:47

Jövőre érkezik az Ampera-e

Elektromos népautót dobhat piacra 2017-ben az Opel: az új modellel szeretnék megmutatni, hogy nem kell kompromisszumot vállalni az alternatív hajtásért.

Hirdetés

Új elektromos modellt tervez az Opel. Az ötajtós jövevényről a gyártó nem árult el konkrét adatokat, annyit azonban sokatmondóan hozzátett a bejelentéshez, hogy az Ampera-e a mostani elektromos autóknál nagyobb hatótávolságot fog kínálni, és mindez megfizethető áron elérhető is lesz.

Opel Ampera-e

Az Automobilwoche szerint a találgatásokhoz kiindulópontot adhatnak a konszernbeli testvér, a Chevrolet Bolt tulajdonságai: az amerikai márka járműve egy feltöltéssel 320 kilométer megtételére képes, átszámítva pedig bő nyolcmillió forintba kerül.

Opel Ampera-e

Mary Barra, a GM vezérigazgatója közlése alapján a jövőre érkező modell az Opeltől már megszokott innovációs fejlesztéseket széles vásárlóközönség számára teszi majd elérhetővé. A rüsselsheimi központú gyártó elárulta: a lapos akkumulátorok extra elrendezése az elektromos autóktól eddig nem megszokott, kompaktokra hajazó arányokat, tágas utasteret és jelentős csomagteret biztosít majd.

Kiemelt Partnereink