Gyártók Jó célokért fogtak össze a győri Audi dolgozói

Jó célokért fogtak össze a győri Audi dolgozói

autopro.hu | 2014.10.16 12:22

Jó célokért fogtak össze a győri Audi dolgozói

"Sok Audis sokra megy" - ez volt a mottója az első Audi Hungaria Önkéntes Napnak, melynek keretében október 11-én mintegy 300 munkatárs 19 közhasznú projektet valósított meg Győrben és környékén.

Hirdetés

- Az Önkéntes Nap bizonyítja, hogy nem csak a hétköznapokban, a környezetünkben cselekszünk felelősségteljesen, hanem önzetlenül segítünk nemes célok érdekében. Ezzel a kezdeményezéssel hagyományt szeretnénk teremteni - mondta Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős ügyvezető igazgatója, az Audi Hungaria Önkéntes Nap fővédnöke.

A kép jobb szélén Knáb Erzsébet ügyvezető igazgató segít önkéntesként

Már első alkalommal nagy érdeklődés övezte a programot: a vállalat különböző területeiről, valamit az ügyvezetés és a menedzsment köréből mintegy 300 fő jelezte részvételi szándékát. Az önkéntesek számos egészségügyi, szociális, oktatási, környezetvédelmi és sport projektet támogattak, amelyek középpontjában elsősorban a gyermekek álltak, hiszen 10 projekt a gyermekek javát szolgálta: az audisok például felújították a rábapatonai a Petőfi Sándor Általános Iskola osztálytermeit, a ménfőcsanaki gyermekotthont és több játszóteret is. Emellett kialakítottak egy tinisarkot a győri kórházban, felépítettek egy szabadtéri színpadot kültéri előadások számára, valamint felújítottak egy emlékművet Felpécen.

Az Önkéntes Nappal az Audi Hungaria ösztönözni szeretné munkatársait a társadalmi felelősségvállalásra, ugyanakkor a közösen elért siker szerintük erősíti a csapatszellemet is. Az audis munkatársak olyan saját ötleteiket valósíthatták meg a projektek keretében, melyek hozzájárulnak a régióban élők életszínvonalának javulásához.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink