Gyártók Izgalmas autókat visz a Hyundai Frankfurtba

Izgalmas autókat visz a Hyundai Frankfurtba

autopro.hu | 2015.08.29 09:28

Izgalmas autókat visz a Hyundai Frankfurtba

A Hyundai Motor a 2015. évi Frankfurti Autószalonon mutatja be nagy teljesítményű N almárkáját.

Hirdetés

Az intenzív tesztek és termékfejlesztések eredményeként létrejött N almárka a Hyundai Motor motorsportban elért sikereire, valamint technológiai kompetenciájára építve tervezi nagyteljesítményű, pályára hangolt gépjárművek négy kerékre állítását.

Az N márka két fő pillére épül: az egyik a Hyundai Motor folyamatos, egyre sikeresebb részvétele a rali világbajnokságban (WRC), a másik pedig a márka szellemi és anyagi elkötelezettsége, hogy lenyűgöző formatervű, forradalmian újszerű, nagy teljesítményű autókat fejlesszen és valósítson meg. Ennek bizonyítéka az új generációs i20 WRC versenyautó előfutára, amely az autószalonon demonstrálja a Hyundai Motor nagy teljesítményű ambícióit.

Az új generációs i20 modellen alapuló rali versenyautó az első prototípusa annak a leendő járműnek, amely a 2016-os rali világbajnokságon (WRC) dobogós helyezésért száll majd szorítóba. A fejlesztés és a kíméletlen tesztelés fázisában járó, új modell egyre közelebb kerül végleges rali-specifikációjához; a versenyautó a 2016-os rali világbajnokság nyitányán, a Monte Carlo ralin áll először rajthoz.

Szintén Frankfurtban mutatkozik be az a radikális tanulmányautó, amely a márka leendő, nagy teljesítményű modelljeinek jellemzőit vetíti előre. A Hyundai N 2025 Vision Gran Turismo tanulmányautó fenntartható technológiákat és versenyautókat idéző formanyelvet vonultat fel, és híven érzékelteti a Hyundai Motor N márkájában rejlő lehetőségeket.

Mindezeken túl a Hyundai RM15 tanulmány is színre lép Frankfurtban: a 2,0 literes, 300 lóerős középmotorral szerelt tanulmányautóra további fejlesztések várnak, hogy feltérképezzék, hogyan alkalmazhatók a nagy teljesítményű technológiák a Hyundai Motor típusain.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink