Gyártók Itt a leggyorsabb, legerősebb Jeep

Itt a leggyorsabb, legerősebb Jeep

autopro.hu | 2014.10.19 15:22

Itt a leggyorsabb, legerősebb Jeep

A limitált példányszámú Grand Cherokee SRT Red Vapor és az új Jeep Wrangler Unlimited "X Package" speciális sorozata mellett bemutatunk még néhány érdekességet a gyártó háza tájáról.

Hirdetés

A Grand Cherokee SRT Red Vapor a Párizsi Autószalonon mutatkozott be Európában. A korlátozott számban gyártott modell agresszív külső megjelenéssel és az izmos, 6,4 literes, 468 lóerős V8-as motor egyedi hangját az utastérbe sajátos módon juttató innovatív Aktív Zajszűrő (ANC) technológiával hódíthat vásárlókat.

Grand Cherokee SRT Red Vapor

Ez a valaha gyártott leggyorsabb és legerősebb Jeep modell. A kisebb üzemanyag fogyasztást és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást szolgáló “Fuel Saver” technológia mellett a motor az SRT változatot komoly teljesítménnyel ruházza fel: 0-100 kilométeres/órás tempó 5 másodperc alatt, 257 kilométer/óra csúcssebesség, a féktávolság 100-ról 0 kilométer/órára mindössze 35 méter.

Így fest a bivalyerős Jeep beltere

A fényes fekete hűtőráccsal, megemelt dupla légbeömlős motorháztetővel, 18 hüvelykes fényes fekete könnyűfém kerekekkel és színrefújt elemekből álló keménytetővel szerelt Jeep Wrangler "X" is ezen a rendezvényen debütált a nagyközönség előtt.

Wrangler "X"

A 284 lóerős, 3,6 literes benzines, vagy a 200 lóerős, 2,8 literes turbodízel motorral, öt sebességes automata váltóval és négykerékhajtással szerelt modell egyértelmű célzás arra vonatkozóan, hogy a kaland utáni vágyakozás a városi környezetben is teret nyerhet.

Már nem teljesen ismeretlen az autós világ előtt az új Jeep Renegade, a márka első kis méretű szabadidő járműve, amelyet a világ több mint 100 országában értékesítenek. A márka ezzel a modellel lép be a kis méretű szabadidő jármű kategóriába.Ez a típus akár 170 lóerő teljesítményű 2 literes turbodízel motorral és hozzá kilenc sebességes automata sebességváltóval is rendelhető, vagy 140 lóerős, 2 literes Multijet II motorral.

A Jeep Wrangler Unlimited Rubicon "Stealth" modell 200 lóerős, 2,8 literes turbodízel motort kapott. Ez a változat a legkeményebb terepen történő használat által megkövetelt extrém műszaki módosítások mellett olyan részletekkel is felhívja magára a figyelmet, mint a légbeömlős motorháztető, a LED-es lámpasor, vagy a Rubicon X tervezésű lökhárító.

Rubicon változat

Kiemelt Partnereink