Gyártók Hangtalan autót kaphat James Bond

Hangtalan autót kaphat James Bond

autopro.hu | 2016.02.18 14:20

Hangtalan autót kaphat James Bond

A brit gyártó a kínai LeEco vállalattal közösen fejlesztené ki, majd 2018-ban vezetné be a piacra RapidE nevű elektromos modelljét.

Hirdetés

A kínai LeEco az akkumulátorokat és az elektromos hajtásláncot szállíthatja az Aston Martin újdonságához. A felek a közös vállalkozásról szóló sajtótájékoztató során azt is elárulták, hogy az elektromos kocsi alapját a Rapide S modell adhatja. Az Aston Martin tájékoztatása szerint a RapidE-t egy elektromos meghajtású crossover is követheti.

A legendás brit autógyártót a szigorodó környezetvédelmi előírások, valamint a sportautókat gyártó versenytársak hasonló irányú fejlesztései sarkallhatták az elektromos modell megalkotására. A gyártónak most azzal a dilemmával kell megküzdenie, mivel pótolja a belsőégésű motor karakteres hangját.

Az elektromos újdonság alapját az Aston Martin Rapide S adhatja

Az autonews.com szerint a britek számára a közös munka során komoly erősséget jelenthetnek az elektronikai termékeket gyártó LeEco hirdetési felületei: a beszállító különböző eszközökön keresztül 300 millió kínai fogyasztót ér el, illetve ismert személyeket is képes lehet meggyőzni, hogy a hangtalan Aston Martint promotálják.

Az utóbbi időszakban több autóipari vállalat is erősen a Kínában végzett fejlesztésekre fókuszál: az ázsiai ország piaca a legtöbb vállalat szerint komoly növekedési potenciállal rendelkezik.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink