Beszállítók Új ügyvezető igazgató a BPW-Hungária Kft. élén

Új ügyvezető igazgató a BPW-Hungária Kft. élén

autopro.hu/P.M. | 2017.06.30 15:49

Új ügyvezető igazgató a BPW-Hungária Kft. élén

Mándli Pétert nevezték ki 2017. július 1-i hatállyal a BPW szombathelyi gyárának ügyvezetőjévé Brumbauer József utódaként.

Hirdetés

Mándli Péter 47 éves, Győrben és Szombathelyen végezte tanulmányait, gépészmérnöki és közgazdász diplomát szerzett. 1998-ban csatlakozott a BPW-hez, és az elmúlt közel 20 évben egyre magasabb pozíciókat töltött be: pályafutását rendelés logisztikusként kezdte, majd 6 évig ügyvezetői asszisztensként, majd ezt követően kontrolling vezetőként tevékenykedett. 2007-től 2014-ig az agrár üzletágat vezette, 2014-től a vevőkapcsolati központ munkáját irányította. 2017 elejétől második ügyvezetője, 2017. július 1-jétől pedig első számú vezetője a szombathelyi gyárnak.
Nős, két leánygyermek édesapja. Szombathelyen él, szabadidejét családja és barátai körében tölti, rendszeresen sportol.

Mándli Péter

A BPW-Hungária Kft.-ről

Az 1470 munkatársat foglalkoztató BPW-Hungária Kft. a vállalatcsoport második legnagyobb gyártóbázisa, gépjármű-utánfutó futóművek és futómű-rendszerek – aggregátok és azok komponenseinek – gyártásával foglalkozik. A vállalat 2016-ban ünnepelte fennállásának 25 éves jubileumát. Az agrárgépipari termékek tervezése, fejlesztése és értékesítése a cégcsoporton belül kizárólag a helyi csapat feladata.

Kiemelt Partnereink