Beszállítók Stuttgartban kerestek üzletet a magyar beszállítók

Stuttgartban kerestek üzletet a magyar beszállítók

autopro.hu | 2015.06.25 11:13

Stuttgartban kerestek üzletet a magyar beszállítók

Június közepén, a GACS Expo keretein belül a Tier 1, 2 és 3 szinten működő autóipari beszállítók mutatták be legújabb termékeiket és technológiákat, több magyar vállalat is jelen volt.

Hirdetés

A vásáron 25 országból 300 kiállító vállalat vett részt, a főbb termékkörök közt szerepelt többek között a fékek, szenzorok, csillapítók, gumi- és fémipari termékek, akkumlátorok, kapcsolók, ülések, elektronikai eszközök és műanyag termékek gyártása - közölte beszámolójában a HIPA.

A magyar stand Stuttgartban (hipa.hu)

A befektetési ügynökség 40 négyzetméteres standdal vett részt az expo-n, ahol öt magyar beszállító vállalat, illetve a MAJOSZ részére biztosítottak kedvezményes kiállítási lehetőséget. A vásáron való részvétel lehetőséget nyújtott a hazai kkv-k részére nemzetközi kapcsolatok kiépítésére, a versenytársak által kiállított új termékek és technológiák megismerésére, illetve a személyes és helyben történő tárgyalássorozatok lefolytatására.

Hazai résztvevők: HIPA, MAJOSZ, Ferro-Press Fémipari Szolgáltató Kft., Hajdu Autotechnika Zrt., Karsai Műanyagtechnika Holding Zrt., SIMON ISTVÁN E.V., Technoplast Group Kft.
Hirdetés

Kiemelt Partnereink