Beszállítók Legókkal építettek csapatot Szombathelyen

Legókkal építettek csapatot Szombathelyen

autopro.hu | 2015.11.27 16:59

Legókkal építettek csapatot Szombathelyen

Csapatépítő programot szervezett a TDK-csoporthoz tartozó EPCOS duális gépészmérnök-hallgatói és a gyakorlati képzésben részt vállaló mérnökei számára, hogy megalapozza a decemberben induló 8 hetes vállalati gyakorlat hatékonyságát.

Hirdetés

Az EPCOS Gépésztalálkozón a vállalat 12 gépészhallgatója és mintegy 20 magasan képzett, tapasztalt munkatársa vett részt, akik vállalták, hogy átadják tudásukat a jövő szombathelyi gépészmérnökeinek.

November 27-én első alkalommal találkoztak az EPCOS kollégák és mérnökhallgatók a vállalat oktatóközpontjában szervezett EPCOS Gépésztalálkozón, amelynek fő elemeként a mérnökök és mérnökhallgatók Lego robotot programoztak, és egy mintegy 3 méteres, látványos robotpályát építettek. A csapatépítő délelőtt az EPCOS hallgatóinak és munkatársainak ismerkedését célozta, és megteremtette a gyakorlati időszak hatékonyságának alapjait.

December 7-én megkezdődik a Nyugat-Magyarországi Egyetem duális gépészmérnök-hallgatóinak első, nyolc héten át tartó gyakorlati időszaka a képzésben közreműködő nagyvállalatoknál, így a Nyugat-Dunántúl egyik legmodernebb gyártó- és fejlesztőközpontjában, a TDK-csoport részeként működő EPCOS-nál. A vállalat legfelkészültebb szakemberei közül összesen közel 20 EPCOS munkatárs is aktív részt vállalt a duális gépészmérnök-képzés szakmai gyakorlati tananyagának előkészítésében, és a gyakorlati ismeretek átadásában.

Kiemelt Partnereink