Beszállítók Külföldön folytatják az Apollo első technikusai

Külföldön folytatják az Apollo első technikusai

autopro.hu | 2015.10.05 14:42

Külföldön folytatják az Apollo első technikusai

Indiába és Hollandiába indultak a hétvégén azok a technikusok, akikkel az Apollo Tyres Hungary nyár elején kötött munkaszerződést. A július óta tartó elméleti tréning lezárása után egy 2 és fél hónapos gyakorlat vár a nemzetközi abroncsgyártó első 70 munkatársára a cég Chennai-ban és Enschedében található üzemeiben.

Hirdetés

Az Apollo Tyres első európai zöldmezős gyárában dolgozik majd az a 70 technikus, akik már áprilisban tanulmányi, majd júliustól munkaszerződést kötöttek az indiai székhelyű céggel. A vállalat többkörös felvételi folyamat után választotta ki azokat a végzős diákokat, akikre már a gyártás 2017-es indulásakor mindenképpen számít. A nyáron indult gyöngyösi elméleti képzést sikeresen elvégző fiatalok egy rövid pihenő után már az indiai és holland munkatársaik segítségével sajátítják el mindazt a gyakorlati tudást, amelyre az Apollo gyöngyöshalászi gyárában elengedhetetlen szükségük lesz.

Az Apollo gyára Chennai-ban

Megnyitása után a gyöngyöshalászi gyár évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 000 darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani.

Kiemelt Partnereink