Beszállítók Hatodik alkalommal díjazták a BASF márkát

Hatodik alkalommal díjazták a BASF márkát

autopro.hu | 2014.07.28 09:27

Hatodik alkalommal díjazták a BASF márkát

Ismét Business Superbrands díjat kapott a világ vezető vegyipari vállalata, amely járműipari bevonatokat, festékeket és lakkokat is készít.

Hirdetés

A Business Superbrands elismerést olyan hazai márkáknak ítélik, amelyek nem közvetlenül a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki. A BASF Hungária idén újra a kiválasztottak közé került, így érdemelte ki a Business Superbrands díjat 2014-ben is. A Magyarországon tizedik éve működő Superbrands program mellett első alkalommal 2008-ben díjazták az üzleti szektor (B2B) szereplőit.

A BASF márka először 2008-ban kapott Superbrands elismerést. Ezt akkor a vállalat Agrodivíziója érdemelte ki, majd az azt követő évben már a cég egésze nyert Business Superbrands védjegyet.

A világ legnagyobb ipari festékgyárában jártunk (BASF, Münster)
Tanulmányúton jártunk a BASF münsteri üzemében - kattintson a képekért!

Idén hetedik alkalommal ült össze a 14 tagú, független szakemberekből álló zsűri, akik a Bisnode adatbázis, valamint szakmai kamarák és szövetségek segítségével döntöttek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet. A bizottság összesen 300 díjazottat választott ki idén a mintegy 4000 márkát/céget tartalmazó listából, amely a Bisnode adatbázisa alapján, továbbá jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével jött létre.

Kiemelt Partnereink