Beszállítók Díjazza a hatékonyságot a Siemens

Díjazza a hatékonyságot a Siemens

autopro.hu | 2015.09.01 08:35

Díjazza a hatékonyságot a Siemens

Meghosszabbította a Werner von Siemens Hatékonysági Díj pályázati határ-idejét a Siemens Zrt. A vállalat célja, hogy összegyűjtse és bemutassa azokat a projekteket, intézkedéseket, amelyekkel a hazai szervezetek igazoltan növelni tudták hatékonyságukat.

Hirdetés

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjra szeptember 25-ig pályázhat minden olyan vállalat, intézmény vagy civil szervezet, amely 2015. április 30-ig bezárólag igazolható eredménnyel járó, hatékonyságnövelő beruházást vagy fejlesztést hajtott végre Siemens termék, szolgáltatás vagy technológia igénybevételével.

A beérkező pályázatokat független zsűri bírálja el, melynek tagjai az egyes hatékonysági területek elismert, tudományos és közéleti szakemberei. A döntőbe jutott projektek listáját októberben teszi közzé a vállalat. A Werner von Siemens Hatékonysági Díj eredményhirdetése 2015. november 19-én várható.

A Siemens célja ezáltal a legjobb, bevált, és bizonyítottan hatékonyságot növelő vállalati gyakorlatok bemutatása, az eredmények széles körű ismertetése, és ezzel a hatékonyságról szóló társadalmi párbeszéd erősítése.

A Werner von Siemens Hatékonysági Díjat tavaly az ipari gyártás területéről az Opel Szentgotthárd Kft., a közlekedés és infrastruktúra területéről a BKK Közút Zrt., az egészségügy területéről pedig a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kapta meg.

Kiemelt Partnereink