Beszállítók Beindult a licitálás a Continental gépeire

Beindult a licitálás a Continental gépeire

autopro.hu | 2015.07.28 16:26

Beindult a licitálás a Continental gépeire

Internetes árverésen árusítja eszközeit a Continental Automotive Hungary Kft. A kiárusításra technológiai korszerűsítés miatt kerül sor.

Összesen 110 tételre lehet ajánlatot tenniük azoknak, akik regisztrálnak ezen a honlapon. Kizárólag vállalkozások vehetnek részt az aukción. A beszállító tájékoztatása szerint dinamikus fejlődés miatt vált szükségessé új eszközök beszerzése. A licitálás augusztus 4-én zárul, az előző napon lehetőséget adnak az eszközök személyes megtekintésére, amelyeket két budapesti telephelyen tárolnak.

A legdrágább tétel egy elektronikai panelek tesztelésére alkalmas berendezés, amely 6400 euróról indul. Emellett forrasztók, hegesztő, gravírozók, kemencék, kompresszorok, hűtve szárítók, folyadékhűtők, marógép, mobilklímák, panelszerelő és tesztelőgépek, porszívók, prések, rezgőadagolók, robot, szerelőasztalok, trafó, valamint ultrahangos mosó és szivattyúk szerepelnek a kínálatban.

A berendezések kisebb része az autóiparban használatos célgép, a tételek többsége általános körben használható. A megvásárolt eszközöket a vevőnek kell elszállítania, erre legkésőbb augusztus 31-ig van lehetőség.

Kiemelt Partnereink