Beszállítók A győri Nemak alumíniumöntöde lett a hónap beruházója

A győri Nemak alumíniumöntöde lett a hónap beruházója

MTI | 2014.12.17 12:41

A győri Nemak alumíniumöntöde lett a hónap beruházója

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán átadta a Díj a sikeres vállalkozásokért novemberi elismeréseit Budapesten.

Hirdetés

A hónap beruházója elismerést a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. kapta, a hónap kis- és középvállalkozója kategóriában a Hidrofilt Vízkezelést Tervező és Kivitelező Kft. vehette át a díjat, a hónap induló vállalkozása pedig az Indivizo Kft. lett.

Boros Ferenc, a Hidrofilt Kft. ügyvezetője, a hónap kis-és középvállalkozása díj nyertese, Illés Kata, az Indivizo Kft. alapítója, a hónap induló vállalkozása díj nyertese, a díjátadó Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Mersich Gábor, a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. gazdasági vezetője

A nemzetgazdasági miniszter elmondta: a díjat másfél évvel ezelőtt azért hozták létre, hogy elismerjék azoknak a vállalkozásoknak a teljesítményét, amelyek kiemelkedő eredményükkel hozzájárulnak a gazdaság teljesítményének növekedéséhez.

Varga Mihály ismertette: a hónap beruházója a Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. lett, amely csúcstechnológiájú alumínium hengerfejek és motorblokkok gyártásával, fejlesztésével foglalkozik. A vállalat az elmúlt években mintegy 6 milliárd forintos beruházást hajtott végre, és 200 új munkahelyet teremtett.

A hónap kis- és középvállalkozása kategóriában az innovatív technológiával elért magas minőséget díjazta a szakmai zsűri, a Hidrofilt Vízkezelést Tervező és Kivitelező Kft. kapta a díjat - mondta el a miniszter, hozzátéve, hogy a vállalkozás jelenleg már Közép-Európa egyik legnagyobb vízkezeléssel foglalkozó cége.

A hónap induló vállalkozása az Indivizo Kft., amely a HR-es munka korai szakaszainak megkönnyítésére, a kiválasztási folyamat támogatására és felgyorsítására hozott létre olyan videointerjú-platformot, amely az álláskeresők számára is nagyobb rugalmasságot biztosít, mint a hagyományos interjúk.

Kiemelt Partnereink