Beszállítók A Bosch lett a hónap beruházója decemberben

A Bosch lett a hónap beruházója decemberben

MTI | 2015.01.23 14:02

A Bosch lett a hónap beruházója decemberben

A Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásán Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter emlékeztetett arra, hogy az elismeréseket 2013 augusztusa óta adják át havonta, és a mostani átadás is azt mutatja, hogy a magyar gazdaságban megvannak azok a szereplők, akik teljesítményük alapján méltók az elismerésre.

Hirdetés

Decemberben a hónap beruházója a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. lett, a hónap kis- és középvállalkozása elismerést a Meditop Gyógyszeripari Kft. nyerte, a hónap startup vállalkozása díjat pedig az oktatási játékokat készítő Codie kapta.

A kormány a jövőben is támogatja a magasabb hozzáadott értékű termelést, a vállalkozási bürokrácia csökkentését, a befektetéseket, valamint a munkahelyek bővítését - hangsúlyozta Varga Mihály.

A díjazottakat méltatva kifejtette: a Bosch - amely fontos partnere a kormánynak - meggyőzően bizonyítja azt, "hogy ha egymásban partnereket látunk, és segítni tudjuk egymást, akkor eredményeket tudunk elérni".

Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője a díj átvétele után elmondta: a Bosch magyarországi letelepedésekor hosszú távra tervezte jelenlétét, és Magyarország mára a globális Bosch-innováció egyik stratégiai bázisa lett. Kiemelte, hogy a Bosch több mint 10 ezer embernek biztosít munkahelyet Magyarországon.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink