Best Practice Tisztatér a Suntectől

Tisztatér a Suntectől

Suntec | 2016.08.08 16:11

Tisztatér a Suntectől

A Suntec Solution Hungary Kft. az IIS Group tagja. A cég közel egy évtizede segíti partnereit abban, hogy hogyan hozzanak létre kontrollált termelési környezetet, azaz tisztateret.

Hirdetés

– Talán mindenki ismeri azt a mondókát, hogy „Egy patkó miatt a ló elveszett…, a csata miatt az ország elveszett, máskor verd be jól a patkószeget!”. A vers jól rámutat arra, hogy néha egészen jelentéktelennek tűnő részletek vezetnek nem kívánt eredményhez. Manapság az autóiparra fokozottan igaz ez: hiába a jó tervezés, hiába a kiváló géppark, ha a körülmények nem magas szintűek, az eredmény nem üti meg a kívánt minőséget – mutatott rá Gyenge Gabriella, a Suntec Solutions Hungary Kft. ügyvezetője.

A partnereknek több front nyújt támogatást a Suntec Solutions Hungary Kft.: tervezéskor, kivitelezéskor, validáláskor és folyamatos ellátás esetén. Tervezés esetén abban segítenek, hogy milyen tisztasági szinten tervezzen a partner, milyen szempontokra figyeljen oda, mik a már ismert buktatók, hol van a rövid és hosszú távú szempontok költségoptimuma, hogyan tudja a karbantartásokat elvégezni. Kivitelezéskor egyedi panelrendszerük felhasználásával könnyen, gyorsan, tisztán hozzák létre a termelési tereket, melyek a későbbiekben ugyanilyen gyorsan átalakíthatók, akár futó termelés mellett is. Validáláskor a megépített terek ellenőrzését vállalják terheletlen és terhelt állapotban. Folyamatos ellátáskor a cég a termeléshez szükséges termék és személyvédelmi eszközöket biztosítja többféle minőségi szinten.

– A széles termékválasztékunk kesztyűkből, overállokból, szájmaszkokból, törlőkendőkből, szőnyegekből, takarítószerekből és -eszközökből, porszívókból lehetővé teszi, hogy minden partnerünknél megtaláljuk az optimumot. Ahol a minőségből nem lehet engedni, ott a legkiválóbb minőségű és minősített termékeket ajánljuk, máshol pedig kedvezőbb áru termékekkel látjuk el vevőinket. A szigorú validálási procedúra miatt ezek az eszközök nem cserélhetők le egyik napról a másikra, ezért hosszú helyi raktárkészlettel biztosítjuk partnereink zavartalan üzemmenetét. Számunkra minden új üzleti kapcsolat új kihívást jelent, és cégfilozófiánk, hogy minden partnerünknek egyedi módon, saját igényeihez igazított szolgáltatást biztosítsunk. Megrendelőnk koncentrálhat a főtevékenységére, a napi rutint a mi szakértelmünkre bízhatja. Felmérjük az igényét, beszerezzük, raktározzuk – akár a partner telephelyén is –, kiszállítjuk és felhasználási statisztikákat készítünk.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink