Best Practice Országos Creo tervezési verseny (x)

Országos Creo tervezési verseny (x)

autopro.hu | 2015.03.31 13:23

Országos Creo tervezési verseny (x)

Az S&T Consulting Hungary Kft. idén is meghirdeti az országos Creo CAD modellezési versenyt felsőoktatási intézmények tanulói részére. A verseny komoly hagyományokkal rendelkezik. Minden évben nívós pályaművek érkeznek a versenyre, és a hallgatók rendre komoly szakmai felkészültségről tesznek tanúbizonyságot.

Hirdetés

A versenyre egyéni pályázók jelentkezhetnek. A kétfordulós megmérettetés első fordulójában Creóval készült pályaművekkel lehet indulni, a tematika szabadon választott. A döntőbe az országos, meghívásos online szakmai szavazás, a Facebook-on történő közösségi szavazás és az S&T CAD szakértői szavazás egyesített eredményeivel lehet bekerülni.

A tavalyi egyik győztes, Bartalus Dávid pályamunkájának különlegessége a küllő nélküli kerékagymotor koncepció kidolgozása volt a nemzetközi Shell Eco Marathonra készülő járműben

A döntőben a versenyzőknek olyan összetett feladatokat kell megoldaniuk, ahol szükség van haladó modellezési, formatervezési és szimulációs ismeretekre is. Az első forduló jelentkezési határideje: április 15., a döntőre április 24-én kerül sor.

A verseny fődíja napjaink legnépszerűbb okostelefonja, az iPhone 6. A győztes felkészítő tanára tiszteletdíjban, a dobogósok tárgynyereményekben részesülnek. Ebben az évben új elem, hogy 150 ezer forint különdíjjal gazdagodik az az autóépítő csapat, amely képviseletében a legtöbb hallgató pályázik.

Görögh Imre megosztott első díjat nyert tavaly, ő egy tárcsázó gépkapcsolat részletes kidolgozásával pályázott

A részletes pályázati feltételek itt tekinthetők meg, a tavalyi győztesekkel ide kattintva lehet megismerkedni. További információ az S&T Consulting Hungary Kft. honlapján található.

Kiemelt Partnereink