Beszállítók Nemzetközi elismerést kapott a győri hengerfej-megmunkáló

Nemzetközi elismerést kapott a győri hengerfej-megmunkáló

autopro.hu | 2015.06.26 16:07

Nemzetközi elismerést kapott a győri hengerfej-megmunkáló

A Qualitative Production Gépipari és Kereskedelmi Zrt. a Közép-kelet-európai Régió Legjobb Vállalata (Best Regional Enterprise), Bogisich Ferenc vezérigazgató pedig Az év menedzsere (Manager of the Year) lett Londonban.

Hirdetés

A Közép-kelet-európai Régió Legjobb Vállalata és Az év menedzsere díjjal a Europe Business Assembly–Oxford a régióban tevékenykedő prominens üzletembereket és vállalatokat ismeri el sikereikért. A nevezés nyitva áll a hatékony vállalatok, projektek, vezérigazgatók és kiváló topmenedzserek számára. Indoklásuk szerint a QP Zrt. és Bogisich Ferenc vezérigazgató rendelkezik a díjra jogosító értékekkel.

– Ha meg kellene fogalmaznom, hogy mitől sikeres 22 éve a QP Zrt., akkor a folyamatos fejlődést emelném ki először. Autó- és járműipari cégek beszállítójaként a technológiai fejlesztés, az eszközpark folyamatos bővítése és a minőségbiztosítás áll üzleti stratégiánk legfontosabb helyén. Az, hogy Európa több országában ott lehetünk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, annak köszönhető, hogy maradéktalanul meg tudunk felelni annak az elvárt magas színvonalnak, amit megrendelőink támasztanak felénk. Ahogy az év legjobb regionális vállalata és Az év menedzsere díj összetartozik, úgy ezt én sem tudom kettéválasztani. Biztos vagyok abban, hogy az elismerés nem csak az én sikerem, hanem a mi csapatunknak a sikere, amit közösen értünk el valamennyien a QP. Zrt.-ben – tette hozzá Bogisich Ferenc ügyvezető.

Kiemelt Partnereink