Best Practice Isys-On kft., a megoldások szállítója (x)

Isys-On kft., a megoldások szállítója (x)

autopro.hu | 2014.10.30 13:36

Isys-On kft., a megoldások szállítója (x)

Az ISYS-ON Informatikai Tanácsadó Kft. Magyarország harmadik legnagyobb vállalati alkalmazások szállítója. Szakértői több mint 15 év alatt száznál is több informatikai rendszer bevezetését hajtották végre. Tizenhat éve dolgoznak együtt a magyar Suzukival, akivel minden évben újabb és újabb projekteket valósítanak meg. Több nagy autógyár első körös beszállítójának, megbízható partnere. Egyebek mellett a BPW-Hungáriával, az SMR Hungaryval, a Visteonnal, és a Shinwával is kapcsolatban állnak.

Hirdetés

Kucsera István tulajdonos-ügyvezető, a cég egyik alapítója büszke arra, hogy az informatikai piacon elért vezető szerepének, és a hosszú évek tapasztalatainak köszönhetően minden, autóiparral kapcsolatos új felmerülő igényre, specialitásra és a működési folyamatok egyszerűsítésére tudnak megoldást nyújtani.

A budapesti cég több mint húsz éve a QAD vállalatirányítási megoldás kizárólagos hazai forgalmazója. Számos új fejlesztésének köszönhetően, a régió egyik legsikeresebb disztribútora. A QAD Enterprise Applications integrált vállalatirányítási szoftver jelentőségét, abban fogalmazta meg Kucsera István, hogy a gyártást és kereskedelmet is végző cégeknek ez az informatikai rendszer adja a legkomplexebb megoldást, legyen szó a termelés vagy az értékesítés bármelyik szakaszának, teljes körű lefedéséről.

– Közel hetven munkatárssal, folyamatosan az innovatív megoldásokon dolgozunk, mellyel partnereinket, jobb minőség és a termelékenyebb működéshez tudjuk hozzásegíteni. Hiány volt az úgynevezett üzleti intelligencia piacon, partnereink egyre növekvő kontrolling igényekkel álltak elő. Olyan megoldást kerestek, ami hasznos és értékes eszköz lehet az adataik elemzéséhez, vállalatuk működésének eredményesebbé tételéhez. Ezt az igényt szolgáltuk-szolgáljuk ki Qlik View termékünkkel – mondta a cégvezető. – A járműiparban nagyon fontos a pontos teljesítés, a magas színvonal megvalósítása, mert egymásra épülő termelési és értékesítési folyamatok vannak, ezért mindig komplex és gyors megoldásokra van szükség. Ez egyúttal a cég egyik versenyelőnye is a piacon. Értékünk attól függ, hogy mennyire tudjuk megtartani az ügyfeleinket. Nos, ha ezt nézzük, akkor mi sikeresek vagyunk, hiszen hosszú évek óta stabil ügyfélkörrel rendelkezünk.Ezt egyebek mellett azzal tudjuk elérni, hogy szolgáltatásunk során, egy az adott megoldásban felmerülő további igényeket, hatékonyan és gyorsan tudjuk kezelni, mivel erre egy saját jól képzett szakmai fejlesztői és Back Office csapattal dolgozunk együtt, akik ismerik az egyes bevezetett modelleket, ezért itt helyben kezelik az igényeket, nem kell az anyacég hosszadalmas válaszaira várni, akik sokszor megoldást sem tudnak nyújtani - fűzte hozzá Kucsera István.

A társaságnak jól működő saját kutatás-fejlesztési részlege van. Az elmúlt időszakban a QAD vállalatirányítási szoftver fejlesztésén túl, dolgoznak továbbá, az elektronikus aláírás kiterjesztésén, egy szakiparági adattárházi megoldáson, valamint a magyar autóipari cégek által igényelt karbantartó modul fejlesztésén is.

Isys-On Akadémia

Az Isys-On Kft. kifejezetten nagy súlyt fektet a szakértő utánpótlás kinevelésére, a fiatalok bevonzására és megtartására. Több felsőoktatási intézménnyel állnak kapcsolatban és egy maguk által felépített akadémiai képzést is működtetnek. Kialakítottak egy induló életpálya modellt, amelyben a fiatalok egy-három évre előre felépíthetik céljaikat, hogy hová szeretnének eljutni, és hogy mit kell tenniük ezért. Az eddigi tapasztalatok szerint a fiatalok szemében azért is nagyon vonzó ez a munkahely mert, a különböző egyedi bevezetéseknek, igényeknek köszönhetően folyamatosan bővíthetik tudásukat, újabb és újabb szakmai kihívásokkal kerülnek szembe, és mindennap tehetnek egy lépést a saját céljaik elérésért.

Hirdetés

Kiemelt Partnereink