Best Practice Forum of Quality management: találjon minőségbiztosítási mérnököt!

Forum of Quality management: találjon minőségbiztosítási mérnököt!

autopro.hu | 2017.04.21 11:29

Forum of Quality management: találjon minőségbiztosítási mérnököt!

Biztos Ön is volt már olyan helyzetben, amikor a probléma megoldásához már csak az emberi kompetenciák hiányoztak. Sajnos napjainkban egyre gyakoribb ez a probléma. Hiányzik a csapatból a minőségbiztosítással foglalkozó szakember.

Hirdetés

Hogyan lehet mégis megfelelő embert találni a problémára nagyon gyorsan? A GQsystems indított egy új projektet: FORUM OF QUALITY MANAGEMENT (FOQM) néven. Itt naponta megtalálhatók az éppen szabad mérnӧkӧk.

Hogy lehetséges, ha mindenütt mérnӧkhiány van? Egyszerűen. A munkakӧzvetítő irodák nagyon változatosak. Képesek találni IT technikust vagy szakácsot is. Ugyanúgy minőségbiztosítási mérnӧkӧt is. A gond csak az, hogy a munkakӧzvetítők nem igazán értik a járműipari cégek valódi kérdéseit, illetve problémáit. Így nem biztos, hogy jól választanak. A GQsystems kizárólag az autóiparra fókuszál, így pontosan érti a benne működő vállalatok problémáit, és ismeri igényeit.

Kattintson weboldalunkra, és tájékozódjon: http://foqm.eu/en/

Amennyiben az itt lévő mérnӧkӧk kӧzül érdekelné önt valaki, csak pár kattintásra van attól, hogy ez a mérnӧk önnél kezdjen el mihamarabb dolgozni. Tehát, érdekli ez a lehetőség? Siessen, konkurencia már jelentkezett!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink