Techtogether Ez az ősz a járműipar jövőjéről szól

Ez az ősz a járműipar jövőjéről szól

autopro.hu | 2014.08.05 09:36

Ez az ősz a járműipar jövőjéről szól

Ilyen még nem volt: november 5-7. között 8 egyetem és főiskola 18 csapata mérkőzik meg egymással a Techtogether versenyén, ahol a fiatalok mellett a vállalatok is nyerhetnek.

Hirdetés

A nyár kezdetén már beharangoztuk az Autopro által kezdeményezett, a Hungexpo-val és a Magyar Gépjárműipari Egyesülettel közösen szervezett egyedülálló rendezvényt, amelyet az idei Automotive Hungary szakkiállítással azonos időben és helyszínen rendezünk meg.

A Techtogether olyan sokoldalú, hiánypótló program, amely felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére. Egy sajátos, elméleti és gyakorlati feladatokkal tűzdelt háziversenyt is szervezünk a csapatok körében, hogy kiderüljön, melyik gárda teljesít a legjobban 2014-ben csapatmunka, kreativitás, elméleti ismeretek és szakmai felkészültség terén.

8 hazai felsőoktatási intézmény összesen 18 csapatának standja lesz látogatható 3 napon keresztül a Hungexpo területén, a gárdák prezentációkat is tartanak fejlesztéseikről, a külöböző versenyeken elért eredményeikről, jövőbeni törekvéseikről.

Találkozhatunk majd belső égésű motorral hajtott versenyautókkal, szuper energiatakarékos modellel (3082 kilométer/liter fogyasztás), sűrített levegővel hajtott járgányokkal, többfunkciós egyedi kombájnokkal, s a sor hosszan folytatható.

Ám nemcsak a csapatok versenyeznek majd, hanem értük is lehet versenyezni. Az ősz kezdetén népszerűségi versenyt indítunk szakporlátunkon, emellett folyamatosan fogadjuk szponzorok jelentkezését. Aki támogatni szeretné a hazai járműipar jövője szempontjából meghatározó jelentőségű Techtogether verseny megvalósítását, az [email protected] címre írva kaphat bővebb felvilágosítást.

Már a nyár folyamán elkezdjük a 18 csapat bemutatását, így érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni az Autopro.hu weboldalt. Legyen ez az ősz más, mint a többi!

Hirdetés

Kiemelt Partnereink