Best Practice Elsőként szerzett hazánkban Check Point minősítést az S&T

Elsőként szerzett hazánkban Check Point minősítést az S&T

S&T | 2017.05.10 11:20

Elsőként szerzett hazánkban Check Point minősítést az S&T

A Check Point® Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy az S&T Consulting Hungary Kft. megszerezte a Check Point 4Stars Partner minősítést. A cég a már meglévő SandBlast specializációval, és Support Partner címmel együtt a minősítések különösen értékes és egyedi együttesével rendelkezik. A megszerzett címek azt igazolják, hogy a cég magas szintű Check Point partner, rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással.

Hirdetés

A Check Point kettő és négy csillag között minősíti partnereit azok hozzáértése, tevékenysége és teljesítménye alapján. Az S&T Consulting most a legmagasabb 4 csillagos (4Stars) minősítést érte el ezen a skálán. Ezen túl a cég rendelkezik a SandBlast technológiával kapcsolatos kompetenciákkal és tanúsítványokkal, mely lehetőséget nyújt ügyfelei számára, hogy a cyber bűnözők előtt járva, több-rétegű védelmi stratégiát építsenek ki, amely kombinálja a proaktivitást a csúcstechnológiát képviselő CPU-szintű védelemmel. Mivel az S&T support partner is így közvetlenül kommunikál a gyártóval, ami rövidebb válaszidőt, szélesebb tudásbázishoz való hozzáférés tesz lehetővé.

– A cyberbűnözők egyre nagyobb veszélyt jelentő és folyamatosan változó tevékenységének megállítása érdekében, a Check Point arra törekszik, hogy partnereit a lehető legmagasabb fokon képezze az ügyfelek kiszolgálásának magas szintje érdekében. Fontos, hogy a partnerek tisztában legyenek a legújabb fenyegetettségekkel, rendelkezzenek a szükséges kompetenciákkal és széles körű tapasztalatuk legyen a témában – mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője.

– Az S&T Consulting célja, hogy ügyfeleinek az elérhető legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsa, ezért is törekszünk kompetenciáink folyamatos fejlesztésére. Ez egy olyan gyorsan változó területen, mint az IT biztonság különösen fontos. A Check Point kiemelkedő partnerünk, mivel széles, úttörő megoldásokat felvonultató portfóliója lehetőséget ad az informatikai jellegű fenyegetések korai felismerésére és a szükséges lépések megtételére. Büszkék vagynk arra, hogy Magyarországon az S&T az egyetlen 4Stars minősítéssel rendelkező cég, aki saját jogán és nem az anyacég útján vívta ki ezt az elismerést – tette hozzá Kunos Imre, az S&T IT biztonsági üzletágának vezetője.

(x)

Hirdetés

Kiemelt Partnereink